Резюме від 4 вересня 2023 PRO

Олена

Офіс-менеджер, 11 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач кафедри історії України, заступник директора по роботі зі студентами.

з 01.2006 по 08.2021 (15 років 7 місяців)
Iнституті історії, політології та права Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського, Николаев (Николаевская обл.) (Освіта, наука)

З 2006 року – працюю в інституті історії, політології та права Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського, спочатку за посаді секретаря деканату, з 2008 року – викладача кафедри історії України, кафедри історії, етнології та археології. За сумісництвом протягом 2006-2007 рр. працювала методистом на кафедрі військової підготовки університету. З 2010 року і по нинішній час паралельно з викладацькою діяльністю працюю на посаді заступника директора по роботі зі студентами. З 2012 року – працюю у приймальній комісії університету, основний обов’язок – робота з абітурієнтами, відповідальна за роботу консультаційного центру. З 2016 року – заступник керівника інституту з навчально-виховної роботи, з вересня по грудень 2018 року – в.о. декана історичного факультету МНУ імені В.О. Сухомлинського, з грудня 2018 року по серпень 2019 року– заступник декана з виховної роботи історичного факультету (на громадських засадах), викладач, з вересня 2019 року – провідний фахівець творчого центру «Естетика» по роботі зі студентами, з вересня 2020 року – фахівець Науково-дослідного центру військово-патріотичного виховання молоді МНУ імені В.О. Сухомлинського, заступник декана факультету педагогіки та психології з організаційної роботи (на громадських засадах), з вересня 2021 року по грудень 2021 року – заступник декана факультету педагогіки та психології з організаційної роботи (на громадських засадах).
Маю досвід організації та проведення культурно-масових, спортивних, наукових заходів університетського, міського, обласного та Всеукраїнського рівнів. Зокрема, у 2011, 2012, 2013 роках разом зі студентами організовувала та проводила Всеукраїнську студентську олімпіаду з історії України. Систематично проводимо конференції, круглі столи, організовуємо концертні програми, благодійні заходи, спортивні турніри з футболу, баскетболу, волейболу тощо.
Паралельно відповідаю за інформаційне наповнення інститутських (факультетських) груп у соціальних мережах «Фейсбук» та «Інстаграм»; співпрацюю з прес-центром університету щодо інформування про заходи інституту та висвітлення інформації про це на університетському сайті. Пишу замітки та статті на спортивну тематику для сайту Української федерації регбіліг, веду сторінку обласної федерації у «Фейсбук».

Освіта

Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського

Iсторичний факультет, спеціальність «Історія. Спеціалізація: правознавство»., Николаев (Николаевская обл.)
Вища, з 2001 по 2007 (5 років 8 місяців)

Здобула диплом з відзнакою, кваліфікація «вчитель історії та правознавства»;
2006 – 2007 роки - навчання у магістратурі інституту історії та права Миколаївського державного університету імені В.О. Сухомлинського (нині – Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, навчально-науковий інститут історії, політології та права), спеціальність «Історія.». Здобула диплом з відзнакою, кваліфікація «магістр педагогічної освіти, викладач історії»;
2007 – 2009 роки – прикріплена здобувачем на кафедрі історії України;
2011 – 2015 роки – навчання в аспірантурі інституту історії та права Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського (нині – навчально-науковий інститут історії, політології та права), спеціальність «07.00.01 – історія України». Написання дисертації для здобуття ступеня «кандидат історичних наук». 2015 рік, листопад – завершення навчання. Оформлення дисертаційного дослідження.

Додаткова освіта та сертифікати

Брала участь як тренер у щорічному міському проекті, що передбачав проведення тренінгів «Школа лідерства», працювала зі школярам

2011, 2012 роки, три місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS Office MS PowerPoint MS Outlook Email Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Outlook Express Робота зі сканером Робота з принтером Google Chrome Веб-браузери Express

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості:
-відповідальність;
-ентузіазм;
-працьовитість;
-креативність;
-вміння працювати у команді;
-відданість справі.

Додаткова інформація:
Незаміжня.
Без шкідливих звичок.
Закордонний паспорт.
Готова до відряджень та ненормованого робочого дня.
Бажаний рівень заробітної плати – від 11000 гривень.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: