Резюме від 20 вересня 2016

Яна

Преподаватель, лаборант, ассистент

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація



Абдуллаєва Яна Алимівна

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ:
Дата народження: 25 квітня 1989 року
Вік: 26 років
Сімейний стан: заміжня, дітей не маю
Адреса: м. Харків, п. Комуніст-1, навчальне містечко ХНАУ, гурт..5, кім. 409
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: отримання посади викладача, наукового співробітника, помічника з виховної роботи, лаборанта, заступника декана з виховної роботи, торговий представник в аграрну фірму.
ОСВІТА:
З 2006-2010 р. навчання на агрономічному факультеті Луганського національного аграрного університету. Кваліфікація – технолог з агрономії;
2011-2012 р. навчання на агрономічному факультеті Луганського національного аграрного університету. Кваліфікація – агроном;
2012 р. навчання на агрономічному факультеті Луганського національного аграрного університету. Кваліфікація – агроном-дослідник.
2013-2015 р. навчання на денному відділені аспірантури Луганського національного аграрного університету за спеціальністю 06.01.04 «Агрохімія». Підготовлена кандидатська дисертація на тему «Особливості розвитку вовчка соняшникового та розробка заходів з обмеження його шкідливості в умовах північного Степу України».
ДОСВІД РОБОТИ ТА ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ:
Період роботи: з 2015 р. – до березня 2016 р. Луганський національний аграрний університет
Посада, яку займала: старший викладач кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства агрономічного факультету; зам. декана з виховної роботи
Основні обов‘язки: проведення лекційних та лабораторно-практичних робіт для студентів 1-5 курсів з дисциплін «Землеробство», «Сільськогосподарська меліорація», «Ґрунтознавство», «Адаптивні системи землеробства», «Агроекологія», «Екологічні проблеми землеробства», «Контурно-меліоративні системи», «Боротьба з ерозією грунтів». Проведення виховної роботи зі студентами, організація розважальних заходів та акцій.
Професійні навички та досягнення: маю 10 наукових статтей, 5 тез, 1 патент; впевнено користуюсь комп’ютером.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Відповідальна, дісціплінована, енергійна, ініціативна, творча, комунікабільна, стримана, працьовита, маю організаторські здібності, здатна швидко навчатись, не маю шкідливих звичок.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: