Резюме от 23 октября 2017 PRO

Муратов Юрій Юрійович

Менеджер ресторану, 12 000 грн/мес.

Полная занятость, неполная занятость.

Дата рождения:
15 ноября 1991 (25 лет)
Город:
Киев


Контактная информация

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Керуючий адміністратор ресторану

с 05.2015 по 06.2017 (2 года 1 месяц)
Ресторан Yu.S bar (ТОВ Ю-РОС), Київ (Ресторан, громадське харчування)

- Складання та реалізація плану заходів за участю знаменитостей;
- Складання пропозицій замовникам для організації і проведення банкету / фуршету;
- Організація популяризації ресторану в соціальних мережах (Fb, Vk, Instagram);
- Аналіз юзабіліті, постановка задач підряднику і повне оновлення сайту ресторану;
- Розробка пропозицій щодо підвищення рентабельності підприємства;
- Підбір лінійного і ключового персоналу (адміністраторів, барменів, офіціантів, кальянщиків), проведення навчання та управління командою;
- Планування і організація робочого часу працівників залу, складання і коригування графіків роботи;
- Відкриття / закриття касового дня;
- Проведення інвентаризації.

Адміністратор ресторану

с 03.2013 по 03.2015 (2 года)
Шардені, грузинський ресторан (ПП Бассель), Дніпропетровськ (Ресторан, громадське харчування)

- Аналіз конкурентного середовища та кон'юнктури ринку ресторанного бізнесу в місцевому регіоні;
- Розробка меню спільно з шеф-кухарем, підготовка меню бару і винної карти в розрізі сучасних тенденцій;
- Запуск нового ресторану в центрі міста, підготовка фінансового плану, висновок проекту на розрахункові показники;
- Підбір персоналу (адміністраторів, барменів, офіціантів), проведення навчання та управління командою;
- Контроль касової дисципліни, ведення первинної документації;
- Розрахунок заробітної плати;
- Робота з постачальниками, формування замовлення продукції.

Бармен, Старший бармен

с 02.2011 по 01.2013 (1 год 11 месяцев)
Рандеву, бар-клуб (ПП Рувинський), Дніпропетровськ (Нічний клуб, бар, громадське харчування)

- Приготування і подача змішаних напоїв
- Замовлення спиртних та інших напоїв, барного скла, барного інвентарю
- Контроль і підготовка бару до обслуговування
- Контроль підготовки посуду, спиртних і інших напоїв, барних аксесуарів
- Навчання персоналу барному мистецтву
- Робота з касовим апаратом, фінансовий звіт
- Розробка коктейлів, складання технологічних карт
- Робота з претензіями та побажаннями гостей.

Офіціант

с 07.2010 по 01.2011 (6 месяцев)
Арт-кафе "Бородино", Запоріжжя (Кафе, бар, громадське харчування)

- Обслуговування гостей від прийому замовлення до повного розрахунку
- Допомога у виборі блюд. Сервіровка столів
- Виконання стандартів обслуговування


Образование

ЗДМУ

Лікувальна справа, Стоматологія, Запоріжжя

Неоконченное высшее, с 09.2009 по 02.2011 (1 год 5 месяцев)


Дополнительное образование

  • Оля Шевченко. Тренди в веб-дизайні в 2016 році Projector. School of Design & Development. (2015)
  • Маркетинг інновацій. Ірина Лобановська Академія комунікацій Wordshop (2017)

Профессиональные и другие навыки

  • Навыки работы с компьютером
    Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point, Access, Outlook), навички роботи з інтернетом (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, Sleipnir) та электронною поштою (Outlook Express), графічними редакторами (Photoshop, CorelDRAW), професійні програми: R-Keeper, DISH+, Trio.

Знание языков

  • Украинский — эксперт
  • Русский — эксперт
  • Английский — средний

Рекомендации

  • Бассель Анастасія Сергіївна
    Директор, Шардені, грузинський ресторан (ПП Бассель), +380679676473, +380 56 234 1031, shardeni@i.ua
  • Рожкова Тетяна Миколаївна
    Керуючий адміністратор, Рандеву, бар-клуб (ПП Рувинський), +380662336857
  • Аскеров Раван
    Керуючий, Topkimi, (206 Dilara Alieva Street, Baku), +99 055 6030033

Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: