Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Вікторія

Менеджер з постачання, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Нововолинськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер по матеріально-технічному постачанню

з 11.2016 по 12.2021 (5 років 1 місяць)
ВП "Шахта "Бужанська", Нововолинськ (Видобуток кам’яного вугілля)

Здійснення організації оперативного обліку постачальницьких операцій, переписки матеріальних ресурсів, складання встановленої звітності про виконання плану матеріально-технічного забезпечення.
Забезпечення своєчасного надання звітності у відповідні інстанції.
Розробка проектів річних планів матеріально-технічного забезпечення виробництва, на основі визначення потреби підрозділів шахти в матеріальних ресурсах, складанням заявок на ресурси, які розподіляються в плановому порядку.

Провідний інженер служби з охорони праці та надзвичайних ситуацій

з 02.2007 по 11.2016 (9 років 9 місяців)
ДП "Волиньвугілля", Нововолинськ (Гірнича промисловість)

Контроль за виконанням галузевих заходів щодо запобігання травматизму і профзахворюванності на шахтах та документальне оформлення і облік нещасних випадків і профзахворювань, здійснення заходів щодо усунення причин, які викликали ці випадки.
Контроль надання шахтами матеріалів спеціального розслідування нещасних випадків зі смертельними і тяжкими наслідками згідно з чинним Порядком розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.
Проводила аналіз причин нещасних випадків, розробку заходів щодо запобігання виробничому травматизму та профзахворювань.
Здача звітів про стан охорони праці за минулий квартал і рік протягом першого місяця наступного кварталу та відправка звітів в міненерго вугілля.
Вела статистичну звітність розподілу чисельності потерпілих при нещасних випадках, пов’язаних з виробництвом, по основних причинах і травмуючих факторах.
А також виконувала усі види робіт, що прямо не вказані, але логічно витікають із назви або характеру посади, а також інші доручення безпосереднього керівника.

Освіта

ТНЕУ

Економіка підприємства, Нововолинськ
Вища, з 2005 по 2009 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

НЕМТ Інженер-технолог

2001-2005

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

Англійська — початковий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: