Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 8 березня 2024 PRO

Сергій

Адміністратор сайту, оператор ПК, коректор, продавець-консультант, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Дистанційно, Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший викладач (за сумісництвом)

з 09.2014 по 06.2015 (9 місяців)
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Луцьк (Освіта, наука)

Проведення лекційних та практичних занять, підготовка школярів та студентів до республіканських і міжнародних олімпіад з географії.

Старший лаборант кафедри фізичної географії

з 09.2014 по нині (9 років 7 місяців)
Волинський національний університет імені Лесі Українки, Луцьк (Освіта, наука)

Робота з людьми усіх вікових категорій, проведення екскурсій, підготовка та написання автентичних текстів, наукових робіт, діловодство, редагування та коректура навчально-методичних матеріалів та монографій, розробка сайтів [веб-майстер] (CMS Joomla! і WebPageMaker (geoexpress.com.ua), CMS Open Journal System (nature.eenu.edu.ua), CMS WordPress), читання аерофотознімків та створення інтерактивних карт у онлайн-сервісі Google My Maps та GIS MapInfo.

Асистент кафедри географії

з 09.2011 по 06.2012 (9 місяців)
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Луцьк (Освіта, наука)

Проведення лекційних та лабораторних занять, екзаменаційних консультацій.

Освіта

Волинський національний університет імені Лесі Українки

Географічний, географія, Луцьк
Вища, з 2009 по 2010 (9 місяців)

Магістр географії, диплом з відзнакою, спеціалізація «Рекреаційні ресурси та туристсько-екскурсійна діяльність», у 2010 р. зайняв ІІ місце (м. Переяслав-Хмельницький) на Всеукраїнській студентській олімпіаді з географії.

Волинський національний університет імені Лесі Українки

Географічний, географія, Луцьк
Вища, з 2005 по 2009 (3 роки 9 місяців)

Бакалавр-географ, диплом з відзнакою, спеціалізація «Рекреаційні ресурси та туристсько-екскурсійна діяльність», у 2008 р. зайняв ІІ місце (м. Луцьк), а у 2009 р. - І місце (м. Переяслав-Хмельницький) на Всеукраїнській студентській олімпіаді з географії; також у 2008 р. зайняв ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт (м. Луцьк).

Додаткова освіта та сертифікати

Аспірантура Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки

2010-2014 рр., 48 місяців

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Adobe Photoshop MS Access 1С:Підприємство Google Docs ABBYY FineReader WordPress Адміністрування Joomla! База даних Відеомонтаж MySQL Digitals Paint.NET Утиліта Google Форми Movavi Верстка ГІС Notepad++ PostgreSQL Макетування K-Mine Open Server GIS MapInfo Технічний редактор SQLiteStudio Google My Maps Google Analytics і Google Tag Manager Налаштування, діагностика та оптимізація OS Windows (XP, 7, 10) Налаштування Wi-Fi роутера Налаштування та оптимізація ПЗ для OS Windows (XP, 7, 10) Настройка TCP/IP на OS Windows (шлюзи, маски підмережі, DNS) Встановлення OS Windows (XP, 7, 10) Заправка картриджів струменевих принтерів та БФП ПЗ Digitals Неконфліктність Уміння користуватись оргтехнікою Привітність Грамотна усна та письмова мова MS Outlook

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Посилання на сертифікат Цифрограм 2.0 (високий рівень С2) - https://osvita.diia.gov.ua/digigram-test/digigram-2-0-for-citizens/KoUzN1KRar2zT0KQCaIjQS33CYjKZRF-/results

Зараз адмініструю сайт http://geoexpress.com.ua/ (cPanel, CMS Joomla!, 5 років) та сторінку https://wiki.vnu.edu.ua/wiki/Кафедра_фізичної_географії (CMS MediaWiki, 5 років).
З CMS OJS та WordPress знайомий лише частково (початківець).

Верстка єврофлаєрів, редагування зображень, створення нескладних gif-анімацій для банерів у CorelDraw, Paint.NET, Photoshop.
Підготовка макетів монографій, практикумів, збірників конференцій в MS Word.

Англійська мова - рівень знання середній (лише читання та розуміння тексту, інтуїтивне виявлення помилок машинного перекладу з української на англійську).

Акаунт в Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=9asJ-8EAAAAJ

Додатковий досвід роботи:
2009-2011 рр. – заступник голови територіальної виборчої комісії (підготовка документації)
З 09.2005 р. і дотепер – написання наукових робіт (в т. ч. кандидатська дисертація на тему «Біокліматична комфортність території Волинської області»)
2015, 2021–2023 – секретар ДЕК (державної екзаменаційної комісії). Обов’язки: ведення протоколів засідань, підготовка супровідної документації.

29 жовтня 2013 р. брав участь у 12-й Масштабній Битві Проектів <STARTUP.UА> (м. Київ) із проектом CreFINer (удосконалення математичного апарату програмного забезпечення фітнес-трекерів та концепція відповідної глобальної екосисистеми), зайняв 4-е місце за результатами голосування експертів та зали.

Володію проблемно-орієнтованим аналітичним і критичним мисленням, а також soft skills. Швидко навчаюся, відкритий для нового інтелектуального та практичного досвіду.

Неодружений. Хобі: ІТ, наука, техніка, читання книг, перегляд фільмів та прослуховування музики різноманітних жанрів і тематичних напрямків.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: