Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 червня 2017

Денис

Логист, технолог металлообработки, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Миргород
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Инженер-технолог 1 категории

з 10.2000 по нині (23 роки 6 місяців)
АО "Армапром", Миргород (Изготовление запорной арматуры)

написание техпроцессов на: механическую обработку деталей, сборку, испытания, окраска и контроль изготовления новых изделий непосредственно в цеху

Освіта

Украинский транспортный университет

Управление на транспорте, Киев
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

з 2000 року і по цей час – інженер-технолог з механічної обробки металів, складальних робіт, випробувань, фарбування. Також на протязі цього ж періоду поєдную з займаною посадою обов'язки адміністратора мережі TechCard (система TECHCARD охоплює всі етапи технологічної підготовки виробництва на підприємстві та дає змогу забезпечити повну уніфікацію та стандартизацію виробничих процесів).
На даний момент займаю посаду інженера-технолога І категорії та адміністратора мережі TechCard і виконую роботи по супроводу та забезпеченням технологічною документацією всіх дільниць механоскладального цеху для виробів серійного та разового виробництва, арматуру для енергетичної та нафтопереробної промисловості. Розробляю та впроваджую маршрутні технологічні процеси механічної обробки (фрезерна, токарна, розточна, свердлильна, піско(дробо)-струменева обробка), складальних, фарбувальних та випробувальних робіт на новітні та серійні технології з підбором обладнання, оснащення, інструменту, мірильних приладь. Приймаю активну учать у технологічному супроводі та контролі безпосередньо в цеху даних технологічних процесів.
Одним із обов'язків являється освоєння та впровадження новітніх технологій, виробів, способів обробки.
При необхідності розробляю специфікації норм витрат матеріалів. Розрахунками режимів різання металів не займався, але маючи досвід роботи в цеху з механічної обробки металів, при необхідності вивчу за короткий період.
Маю досвід з фарбування виробів та контролю якості покриття ґрунтами та фарбами, призначеними для довгострокової експлуатації (Sigmacover, Sigmadur).
Також курирую роботи, пов'язані з розпилом металів стрічковими пилами.
Досвідчений користувач систем MSOffice (Excel, Word, PowerPoint), SolidWorks (3D-моделювання, креслення, складання), AutoCad (можу до вивчити), а на рівні адміністратора технічного супроводу - TechCard (система написання технологічних процесів виробництва (СуБД на платформі InterBase )), Інтернет. При необхідності можу вивчити та освоїти будь-яку програму на вищому рівні. Маю навики системного адміністратора комп'ютерної мережі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: