Резюме від 24 травня 2016

Игор

Приемщик, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Охтирка

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Полтавский Национальный Технический Университет им Ю.Кондратюка

Фінансово-Економічний Факультет, Фінанси, банківська справа та страхування, Полтава
Незакінчена вища, з 2010 по 2013 (2 роки 10 місяців)

Навчання студентів на факультеті здійснюється із застосуванням інноваційних методів, сучасних технічних засобів та програмних продуктів. Тренінги, ділові ігри, тематичні конкурси і турніри, участь у наукових форумах за межами університету сприяють зміцненню професійних знань студентів.

Випускники факультету гідно підтримують імідж університету, використовуючи набуті знання під час професійної діяльності на підприємствах реального сектора економіки, фінансових органах державного управління, у банках, страхових, лізингових та маркетингових компаніях, кредитних спілках, інвестиційних фондах.

На фінансово-економічному факультеті працюють високоосвічені фахівці: понад 85 відсотків викладачів мають наукові ступені та значний практичний досвід роботи. Професорсько-викладацький склад факультету – це колектив однодумців, який приділяє велике значення питанням підготовки фахівців для виробничої, фінансово-банківської сфери, формуванню національних орієнтирів розвитку реального та фінансового секторів економіки та вивченню і адаптації світового досвіду у даних галузях.

Накопичений досвід, високий професіоналізм викладачів і співробітників, динаміка розвитку, реальна внутрішня і міжнародна конкурентоспроможність випускників дозволили факультету стати провідним центром підготовки національних кадрів у сфері економіки, фінансів, банківської справи, маркетингу та міжнародного бізнесу.

Схожі кандидати

Комірник, зав. складу
Охтирка

Кладовщик
5000 грн, Охтирка

Комірник
Охтирка

Комірник
Охтирка

Приймальник
Охтирка

Комірник
Охтирка

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: