Резюме від 18 березня 2021 PRO

Ірина

Менеджер з логістики, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Рокитне (Київська обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Консультант - стиліст

з 09.2018 по 07.2019 (10 місяців)
ФОП Гродзицький Артур Васильович (ЦУМ), Київ (Сфера торгівлі та послуг)

Компетентне ввічливе обслуговування відвідувачів в торговому залі. Надання грамотних консультацій з будь-яких питань, що стосуються продукції та здійснення покупки. Створення комфортних умов для вибору товару. Підготовка товару: розпакування, перевірка кількості продукції, відповідність найменуванням, огляд на наявність пошкодження, маркування. Підготовка до роботи торгового залу: контроль наявності товару і цінників на ньому, розміщення товару відповідно товарними групами, принципам мерчандайзингу, підтримання чистоти в залі.Проведення інвентаризації.

Адміністратор торгового залу

з 08.2017 по 08.2018 (1 рік)
ФОП Катющенко Олег Миколайович, Киев (Авторський магазин одягу Інни Катющенко.Couture de Fleur використовує в своїх колекціях тільки натуральні тканини преміальної якості. Це український бренд відрізняється серед інших марок своєю унікальністю завдяки тонкому поєднанню мистецтва та моди.)

Робота з постачальниками, торговими представниками;організаторські здібності;управління товарними запасами і асортиментом;користувач ПК та офісних програм; робота в програмі 1С; досвід ведення касових, прибутково-видаткових документів;навички спілкування з клієнтами;вміння працювати в команді та індивідуально;

Продавець непродовольчих товарів

з 10.2016 по 03.2017 (5 місяців)
ТРЦ Атмосфера, Київ (Торгова галерея Преміум класа .Магазин Rivoli de Luxe - швейцарських годинників , окулярів і аксесуарів.)

Продавець непродовольчих товарів відділу " Деко "

з 07.2016 по 07.2016 (менш ніж місяць)
ТОВ " Епіцентр К ", Київ (Галузь -роздрібна торгівля.ТОВ «Епіцентр К» має статус національної мережі будівельно-господарських гіпермаркетів та займає провідні позиції в основних сегментах будівельного ринку, надаючи товари та послуги на території усієї України.)

Касир- оператор

з 08.2012 по 04.2016 (3 роки 8 місяців)
ПІК ААЗ Трейдінг-КО,ФОП Ковбас С.Г., Київ (Надає послуги на ринку вантажних і пасажирських перевезень по всій території України, а з недавнього часу також надає послуги доставки кореспонденції по всьому світу.)

Здійснювала операції, пов’язані з прийманням та виданням готівкових грошових коштів через касу підприємства.Несла матеріальну відповідальність.

Освіта

Білоцерківський національний аграрний університет

Біолого-технологічний,технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Біла Церква
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Здатна швидко навчатися новим видам діяльності.Якості / інтереси:
компетентність, відповідальність, аналітичні здібності, креативність, комунікабельність, охайність, висока здатність до навчання,без шкідливих звичок. Надаю перевагу активному відпочинку на природі, кіно, художній літературі. Вік - 30 років.
Сімейний стан – не одружена, дітей немає.
Наявність закордонного паспорту, водійські права категорії "В","С1",С.

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: