Резюме від 27 квітня 2024 PRO

Константин

Шеф-повар, 55 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 09.2023 по нині (8 місяців)
Cafe Charlotte, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 12.2021 по 06.2023 (1 рік 6 місяців)
Бутік-готель Воздвіженський, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар у сім'ї

з 05.2021 по 12.2021 (7 місяців)
Віп сім'я, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

з 11.2020 по 05.2021 (6 місяців)
Космополит, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

з 03.2020 по 09.2020 (6 місяців)
VIP aero catering, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційний шеф кухар

з 06.2019 по 02.2020 (8 місяців)
La famiglia catering, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 08.2016 по 06.2019 (2 роки 10 місяців)
РЦ "Космикс", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Аналіз та коригування старого меню та технологічних карт, створення та введення нових позицій у меню.
Щомісячні доповнення різними пропозиціями до свят, заходів, фестивалів, майстер класів тощо. Виїзди на закупівлю для контролю якості продуктів та самостійного вибору продуктів для пропозицій.
Ведення переобліку, керівництво персоналом (20 осіб), зал на 400 місць.

Шеф-повар

з 06.2015 по 08.2016 (1 рік 2 місяці)
Доставка здорового харчування "Eat Easy", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка ЗОЖ меню;
- використання свіжих та якісних продуктів від перевірених постачальників;
- розробка власних рецептів;
- приготування раціону з контролем калорійності та якості;
- Впровадження найкращих класичних та сучасних трендів приготування здорової їжі.

Су-шеф

з 06.2013 по 07.2015 (2 роки 1 місяць)
Orion Catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
Організація виробничого процесу.
Розробка нових страв для ресторанів виїзного обслуговування (на підставі ТЗ під концепт-проекти, сезонні пропозиції, власні ініціативи).
Керівництво групою кухарів (від 9 до 30 осіб).
Формування графіків роботи кухарів.
Навчання персоналу.
Замовлення продуктів меню, контроль якості продуктів.
Контроль за дотриманням правил та норм охорони праці, техніки безпеки, санітарних вимог та правил гігієни.

Су-шеф

з 10.2009 по 06.2013 (3 роки 8 місяців)
РЦ "Космикс", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

НУХТ

Техник-Технолог, Киев
Вища, з 2006 по 2012 (5 років 6 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: