Резюме від 15 червня 2023 PRO

Валентин

Інженер-проєктувальник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 07.2020 по 02.2022 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "Ф7 ГРУП", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Обов’язки:
Контроль повного циклу виконання робіт на Об'єктах Компанії.
Спілкування з представниками Замовників.
Рішення поточних завдань підрозділу згідно ввірених повноважень.
Налаштування всіх процесів на будівельній ділянці згідно кадрової структури.
Забезпечення виконання виробничих завдань відповідно до графіків і проектів виконання робіт, введення об'єктів у дію в строки.
Виконання посадових обов'язків головного інженера підприємства, введення виробництва, контроль та інженерно-технічний супровід об'єктів будівництва.
---Об'єкти будівництва:
ЖК DIADANS / Діаданс «Будівництво житлово-адміністративного комплексу з вбудованими та прибудованими приміщеннями громадського призначення та наземними і підземними паркінгами на місці майнового комплексу хлібокомбінату №1, цех №2 (літ. А, Г, Б, В, Е, Д), що зноситься на вул. Євгена Коновальця, 19 у Печерському районі м. Києва» за проектом розробленим ТОВ "ПАНТЕОН-ПРОЕКТ" 2секції 33поверхи, загально будівельні роботи.

ЖК FJORD / ФІОРД «Будівництво житлово-офісного комплексу з об'єктами громадського розважального призначення, підземними і наземними паркінгами у Військовому проїзді, 8 у Печерському районі м. Києва» 2секції 23поверхи, загально будівельні роботи.

ЖК Poetica «Будівництво житлового комплексу на вул. Дегтярівській, 25-А у Шевченківському районі м. Києва»
1секція 29поверхи, загально будівельні роботи.

Головний інженер

з 07.2017 по 12.2019 (2 роки 5 місяців)
ТОВ "ПБК"УКРДОБРОБУД", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Обов’язки:
Контроль повного циклу виконання робіт на Об'єктах Компанії.
Спілкування з представниками Замовників.
Рішення поточних завдань підрозділу згідно ввірених повноважень.
Налаштування всіх процесів на будівельній ділянці згідно кадрової структури.
Забезпечення виконання виробничих завдань відповідно до графіків і проектів виконання робіт, введення об'єктів у дію в строки.
Виконання посадових обов'язків головного інженера підприємства, введення виробництва, контроль та інженерно-технічний супровід об'єктів будівництва.
--- Об'єкти виконанні та введені в експлуатацію:
1.Капітальний ремонт по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації(буревій від 01.07.2017) з відновленням функціонування "Комплексу по прийманню,зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур ТОВ СП "Нібулон" Філія "Золотоніська".
2.Перегрузочный терминал ООО СП «Нибулон» для перевалки зерновых и маслиничных культур и Маслоэкстракционный завод в г. Николаеве по ул. Каботажный спуск, 1. Строительство грузового причала №2 до 222м
3.«Будівництво вантажного причалу 150м. з мережами водопостачання та каналізації на об`єкті транспортної інфраструктури - Перевантажувальному терміналі з відвантаження зернових та олійних культур на річковий транспорт ТОВ СП " НІБУЛОН" за адресою : с. Тернівка, Тернівська сільська рада , Вільнянського району, Запорізької області» там же
4.«Улаштування залізобетонних фундаментів зерносховищ на 5,5 тис тн з естакадами та галереями поз. 1.7-1.9 з фундаментами під вентилятори (12шт) та ПГ3 і ПГ4. Улаштування залізобетонних фундаментів зерносховищ на 2,3 тис.т. з активним вентилюванням, естакадами та галереями поз.1.16-.1.15, сушарки поз.5.2 та силосів вологого зерна з естакадами поз.1.19-1.20, при будівництві об’єкта транспортної інфраструктури - Перевантажувальному терміналі з відвантаження зернових та олійних культур на річковий транспорт ТОВ СП " НІБУЛОН" за адресою : с. Тернівка, Тернівська сільська рада , Вільнянського району, Запорізької області»

Освіта

КИСИ/КНУБА

ГІСУТ ГСХ(МБГ), Київ
Вища, з 2006 по 2012 (5 років 9 місяців)

Образование
КИСИ/КНУБА
ГСХ, инженер-строитель, Магистр(красный диплом), Киев
Высшее, с 09.2006 по 07.2012

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Adobe Photoshop AutoCAD ArchiCAD Autodesk 3ds Max Google Sheets Google Autodesk Revit MindManager DIAlux BIM BricsCAD mental ray Rhinoceros Авторський нагляд на будівництві Знання та вміння користуватися нормативною документацією Вміння працювати з BIM моделями, розробка 3D моделей Володіння інженерними програмними комплексами та базами даних AutoCAD Civil 3D Grasshopper Пользователь Internet MS Project V-Ray Google Форми

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

ООО "Стройэлиткомфорт" сейчас ЖК "Нове Місто" прораб на строительстве жилого 10-ти этажного дома по проспекту. Ушакова
с 09.2016 по с 02.2017
Начальник участка там же
с 02.2017 по 07.2017

Фриланс и преподавательская деятельность (в сфере строительство и проектирование)
с 01.2016 по с 09.2016
учебный центр Вектор, Херсон (образование)
учебный центр Фурор, Херсон (образование)


Инженер-конструктор
с 05.2014 по 05.2015 (1 год)
«Ozfatihler», Турция (проектирование и производство кранового оборудования для тяжелой промышленности)

Разработка чертежей кранового оборудования,обучение сотрудников, разработка каталога компании на 4 языках., работа с заказами в международной торговли.


Архитектор
с 02.2013 по 04.2014 (1 год 2 месяца)
ТОВ «Архиматика», Киев (проектирование и строительство)

Разработка РД на стадии ПП,П,РП(раздела АР), узлы, детали, архитектурные планы, ведомости и спецификации , выезды на стройку в качестве авторского надзора , работа с заказчиком, согласование проектных решений со смежными специалистами и прочие.
Объекты:
1.«Комфорт-Таун» Житлово-офісний торговельний комплекс з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського, соціального та торговельного призначення, з підземним та наземним паркінгами на вул. Регенераторній, 4 у Дніпровському районі м. Києва. (Детский сад и школа, жилые 13-тая очередь строительства, проект реконструкции «Академия Современного Образования "А+"».
2.«ТРЦ Республика» Житлова та громадська забудова з автовокзалом на території по вул. Кільцева дорога, 1, 1а, 1в, обмеженій вул. Кільцева дорога, західною межею забудови по вулицям Теремківській та Жулянській і міською межею, у Голосіївському районі м.Києва



Инженер-строитель
с 05.2007 по 01.2013 (5 лет 8 месяцев)
ОАО «Химнефтемашпроект», Киев (проектирование и строительство)

Разработка РД на стадии ПП,П,РП(раздела АР), выполнение демонстрационных материалов, авторский надзор, руководитель группы.
Объекты:
1.ООО "ВРС" Производственно-складской комплекс в с. Новые Петровцы (Рабочий проект);
2.OOO "Алакор Инновейшн" Проектирование логистического центра на территории Крушинского сельсовета Васильковского района Киевской обл. (Проект, рабочий проект);
3.ЗАО "ДКС Украины" Проектирование складских помещений и производственного комплекса по производству систем для прокладки электрических и информационных сетей из ПВХ та полиэтилена в с. Иванково, Бориспольского района Киевской области. (Проект);
4.ООО "АЛАКОР СИТИ" Проектирование “Торгово-складского комплекса с офисными помещениями и парковкой “Art MALL” на пересечении улицы Академика Заболотного и Столичного шоссе в Голосиевском районе г. Киева". (Проект, рабочий проект, строительство);
5.ЧАО "ДКС Украины" Проектирование складских помещений и производственного комплекса по производству систем для прокладывания электрических и информационных сетей из ПВХ та полиэтилена в с. Иванково, Бориспольского района Киевской области. (Рабочий проект, строительство);

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: