Резюме від 23 січня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3462323

Сушеф, 28 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар

з 07.2023 по 10.2023 (3 місяці)
Afternoon, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

з 05.2022 по 05.2023 (1 рік)
Кафе LUX, Berlin (Готельно-ресторанний бізнес)

-розробка меню сніданків
-організація роботи команди, навчання нових працівників
-розробка тех карт, прорахунок собівартості страв
-закупівля продуктів, пошук місцевих постачальників-фермерів

Шеф кухар

з 04.2021 по 12.2021 (8 місяців)
108 food and yoga, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-розробка страв (правильне, збалансоване харчування)
-організація роботи команди, навчання нових працівників
-розробка тех карт, прорахунок собівартості страв
-закупівля продуктів

Кухар універсал

з 01.2020 по 10.2020 (9 місяців)
Баркада, Kiev (Готельно-ресторанний бізнес)

-приготування страв згідно ТК
-дотримування чистоти на робочому місці
-прийом і зберігання продуктів згідно правил FIFO

Кухар універсал

з 12.2019 по 03.2020 (3 місяці)
Jakuzzi, Kiev (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер

з 07.2019 по 09.2019 (2 місяці)
Любимый Дядя, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-приготування бісквітів, кремів, збірка тортів, заготівля пф згідно технологічних карт
-видача сніданків
-дотримування правил гігієни на робочому місці

Кухар холодного процесу

з 04.2018 по 07.2019 (1 рік 3 місяці)
Косатка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-приготування пф згідно тк
-приготування десертів
-видача готових страв
-взаємодія з усіма членами команди на процесах задля злагодженої роботи

Кухар-універсал

з 07.2017 по 03.2018 (8 місяців)
Honey, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготування страв і заготовок, згідно технологічних карт на
- гарячому
- холодному процесах;

Кухар холодного процесу

з 09.2016 по 08.2017 (11 місяців)
Руккола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

НУХТ

Інженер-технолог харчових продуктів, Київ
Вища, з 2014 по 2019 (4 роки 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Кулинарный курс Ивана Милановича

2020 март ( 2 недели)

Знання і навички

Пользователь ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — просунутий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати