Резюме від 8 грудня 2022

Олександр

Сварщик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Боярка
Готовий працювати:
Боярка, Вишневе (Київська обл.), Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Зварювальник

з 09.2015 по нині (8 років 9 місяців)
Приватне підприємство, Малютянка (Виробництво древей, воріт)

•З 2011 по 2015 рік працював електрозварником на автоматичних та напівавтоматичних зварювальних апаратах, слюсарем з ремонту автомобілів у Відокремленому підрозділі Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут».

Освіта

Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут»

Механізація сільського господарства, Нежин
Вища, з 2009 по 2015 (5 років 9 місяців)

у 2010 році закінчив Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області і здобув професію слюсаря з ремонту автомобілів, водія автотранспортних засобів категорії «С», електрозварника ручного зварювання, після якого вступив та у 2015 році закінчив Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст» за спеціальністю «Механізація сільського господарства» та здобув кваліфікацію інженера-механіка.

Знання і навички

AutoCAD SolidWorks Користувач ПК Начальник цеха

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді, аналітичний склад розуму. Здібність до швидкого навчання.

Додаткова інформація: одружений; українською та російською мовою володію вільно, англійською – зі словником; вільно володію ПК; вмію читати креслення.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: