Резюме від 20 січня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3496132

Редакторка, продюсерка, ведуча, журналістка, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Злата Юріївна Додатко

Викладачка вокалу, фортепіано, журналістики, продюсерка, редакторка, ведуча

Дата народження: 11 вересня 1991р.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: Працювати в команді на спільний результат, професійно зростати в улюбленій справі

Професійні навички: підбір вокального та фортепіанного матеріалу згідно програми, відповідно до навичок та тембру учня, контроль засвоєння навичок, пошук індивідуального підходу до учня, підготовка до виступів, пошук аранжувань та підрядників для їх створення, допомога в записі демо, робота в кадрі, пошук тем для сюжетів, аналітика бекграунду за темою, пошук героїв, пошук локацій, проведення інтерв'ю, написання сценаріїв, начитка текстів, підготовка прямих включень, планування зйомок, організація знімального процесу, пошук в архіві, монтаж, написання матеріалів для друкованої преси, прес-релізів, ведення бази (близько 8 тисяч контактів)

Досвід роботи:

1+1 media, інформаційний продюсер ТСН /за сумісництвом 2й редактор «Сніданок з 1+1»

2018- жовтень 2021
Обов’язки: пошук, розробка тем; пошук героїв, контактів, локацій, відео; написання запитів до державних та приватних структур; постійне поповнення бази героїв та експертів; планування; логістика групи, наповнення верстки, вичитка текстів; написання текстів БЗ та сюжетів, робота з: дизайнерами (постановка ТЗ для графіки), режисерами монтажу, архівом


ATR, гостьовий редактор

2018

Обов’язки: 3-4 вечірніх студії, Скайпи, пошук експертів, ведення бази експертів, комунікація з прес-службами, супровід експертів під час студійних зйомок.


РРП-Груп, "Ivory Films", проект "Говорить Україна", старший редактор
2016 - 2018
Обов’язки: написання синопсисів та сценаріїв, брифування та захист тем, робота в кадрі, проведення розслідувань, пошук об'ємних тем для програм, пошук героїв, детальні інтерв'ю, зйомка профайлів героїв та ВМЗ для програм, робота з героями до та під час запису, робота в павільйоні, координування знімальної групи в павільйоні, організаційний супровід героїв, монтаж та начитка, написання пояснювальних та ін. титрів, пошук експертів.

Filter. ua, контент-маркетолог
2016
Обов'язки: виявлення ЦА, написання контент-плану відповідно до маркетингової стратегії, робота з сервісами для збору статистики (Google Analytics, Yandex Metrika), написання текстів для web-ресурсів, PR-статей, контроль ефективності контент-плану.

24 Канал, 2й редактор (новини)
2016
Обов’язки: моніторинг стрічок новин, опрацювання актуальної інформації в рамках редакційної політики, написання БЗ та запис коментарів, підготовка прямих включень, комунікація з журналістами під час підготовки до включень, вичитка сюжетів, начитка сюжетів, створення студійних титрів до повідомлень.

1+1 Media, ТСН (стажер-кореспондент)
2015 – 2016
Обов’язки: пошук тем для сюжетів, пошук інформації за темою, пошук героїв, проведення інтерв'ю, розробка тем, написання підводок ведучого та текстів сюжетів, начитка текстів, робота в кадрі.

ДТРК "Культура", випусковий групи інформ. - аналіт. програм
2015 – 2016
Обов'язки: верстка випуску, редагування та вичитка текстів, пошук тем для сюжетів, пошук інформації за темою, вивчення законодавчої бази галузі, робота з юристами, пошук героїв, проведення інтерв'ю, написання підводок ведучого та текстів сюжетів, начитка текстів, робота в кадрі, планування зйомок, організація знімального процесу, відбір відеоматеріалів, контроль монтажу.

Інформаційне агентство "ПравдаТут"(Телеканал "ПравдаТут", Газета "ПравдаТут"), журналіст
2015
Обов'язки: пошук тем для сюжетів, пошук інформації за темою, пошук героїв, проведення інтерв'ю, розробка сценарію сюжетів, написання підводок ведучого та текстів сюжетів, начитка текстів, робота в кадрі, планування зйомок, організація знімального процесу, відбір відеоматеріалів, контроль монтажу, написання газетних матеріалів різної тематики та жанрів.

Викладач музики
СШ #61 м. Києва
2009-2010 нр
Обов’язки: викладання для 5-9 класів предмету "Музика" згідно програми МОН, підготовка виступів до свят та контроль знань.


Освіта:
1. КІМ ім. Р. М. Глієра, Спеціальність "Музикознавство", спеціалізація "музикознавець, музичний редактор"

2. КНУКіМ Спеціальність "Тележурналіст, диктор та ведучий телепрограм"

Додаткова інформація
Тренінги та курси:
1. Авторський тренінг А. Капусти "Створення системи особистої та управлінської ефективності" (Київ, 2011)

2. Акторська майстерність (2017)

3. І. Павлюк "Вдале інтерв’ю" (2017)

5. І. Павлюк "Як створити ідеальну історію" (2018)

6. В. Єсауленко "Ефективні комунікації" (2018)


Особисті якості:
Аналітичне мислення, комунікабельність, відкритість до навчання, цілеспрямованість, швидке сприйняття нової інформації. Шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: