Резюме від 14 вересня 2016

Оксана

Вчитель, викладач німецької мови, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Косюк Оксана Миронівна
Вчитель/викладач німецької мови

Дата і місце народження: 10 лютого 1986 року, с. Старява Мостиського району Львівської обл.
Сімейний стан: заміжня
Місце проживання: м. Одеса
моб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Графік роботи: повна зайнятість

Освіта
2003 – 2007 – педагогічний коледж ЛНУ ім. І. Франка, напрям підготовки «Філологія», кваліфікація бакалавр, вчитель німецької мови та літератури

2007 – 2008 – ЛНУ ім. І. Франка, спеціальність «Мова та література (німецька)», кваліфікація філолог, викладач німецької і англійської мови та літератури

Жовтень 2008 – квітень 2009 – Європейські курси готелярства і туризму, спеціальність «Менеджмент готельного і туристичного бізнесу»

Лютий 2013 – червень 2013 – Інститут післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЛНУ ім. І. Франка, курси німецької мови у Центрі вивчення німецької мови у Львові від інституту Гете (Goethe-Institut), рівень С1

31.05.2015 – 20.06.2015 – методико-дидактичний семінар підвищення кваліфікації для вчителів у Німеччині на тему «Unterrichtshospitation und Lehrpraxis», м. Геттінген (Goethe-Institut)

Досвід роботи
Жовтень 2007 – жовтень 2010 – вихователь ГПД та керівник гуртка німецької мови, Львівської СЗШ І-ІІ ст. з поглибленим вивченням англійської мови «Школа радості»

Квітень 2008 – травень 2009 – адміністратор бази даних за умовами сумісництва, ТзОВ «Нетекс Консалтинг» (здобула досвід спілкування по телефону з клієнтами із Німеччини, Австрії, Швейцарії та освоїла письмові навики німецького ділового мовлення)

Червень 2009 – жовтень 2009 – літнє стажування у Швейцарії (поглиблення знань у сфері «Німецька мова як іноземна»), спеціальність «Менеджмент готельного і туристичного бізнесу»

Жовтень 2010 – серпень 2016 – вчитель німецької мови, Львівського НВК імені В. Симоненка з поглибленим вивченням німецької мови «Спеціалізована школа І ступеня – гімназія»:
- підготовка учнів до участі в учнівському проекті «Міжнародні молодіжні дебати» (нім. мовою)
- проведення на високому методичному рівні семінару та тренінгу для вчителів
- підготовка учнів до здачі мовних іспитів різних рівнів у школі від інституту Гете
- наявність переможців районного та обласного етапів учнівських олімпіад з німецької мови

Вміння та навички: любов до своєї професії та дітей, бажання навчати та навчити інших, наполегливість, вимогливість, комунікабельність, ввічливість, порядність.

Додаткова інформація: загальний педагогічний стаж роботи – 9 років, знання ПК, володіння польською мовою на розмовному рівні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: