Резюме від 15 травня 2017

Сергій

Ихтиолог-рыбовод

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Херсон
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Шинкарук Сергій Валерійович.
Народився 02 жовтня 1975 року.
У 1996 році закінчив Млинівський радгосп-технікум і отримав спеціальність технік рибовод. У 2003 році закінчив Подільську державну аграрно-технічну академію і отримав диплом спеціаліста за спеціальністю зооінженер.
З червня 1996 року по серпень 2005 року працював в компанії ВАТ "Хмельницькрибгосп". Займався вирощуванням рибопосадкового матеріалу в полікультурі, ремонтного поголів'я веслоноса, стерляді, маточного поголів'я коропа, рослиноїдних риб, судака, щуки, леща. Керував інкубаційним цехом заводського відтворення коропових та сомових видів риб (коропа, білого амура, товстолобиків, ляща, европейського сома). Приймав участь у науковій роботі рибного господарства Академії аграрних наук по темі "Підвищення продуктивних показників українських порід коропа та білого амура"
З жовтня 2005 року по травень 2012 року працював в компанії Дніпровський осетровий завод. Займався вирощуванням молоді осетрових видів риб (осетра російського, севрюги, стерляді). Створював маточнеи та ремонтне стадо стерляді в пониззі Дніпра в кількості більше 7 тисяч голів. Приймав участь у штучному відтворенні осетрових риб та їх підрощуванні.
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Skype: Maria 20075714

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: