Резюме від 20 січня 2022 PRO

Сергій

Заступник начальника, 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Маріуполь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заст. начальника представництва в м. Маріуполь

з 04.2019 по 10.2019 (6 місяців)
ООО"Укрвторутилизация", Маріуполь (Технічне обслуговування і ремонти металургійного устаткування)

Керівництво безпосереднім виконанням робіт по капітальному будівництву і реконструкції виробничих об'єктів; організація виконання планів капітального будівництва, своєчасності видачі проектно-сметной і технічної документації для виробництва будівельних робіт, а також здійснення технічного нагляду за термінами і якістю виконання робіт, за їх відповідністю затвердженої проектно-сметной документації, робочим кресленням, будівельним нормам, стандартам норм техніки безпеки, виробничої санітарії, вимогам раціональної організації праці.

Державний соціальний інспектор

з 10.2016 по 03.2019 (2 роки 5 місяців)
УСЗН, Маріуполь (Соціальна)

Контроль надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям, державної допомоги сім'ям з дітьми і субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива і використання засобів державного бюджету; здійснення перевірки достовірності і повноти інформації відносно доходів і майнового положення осіб, які звертаються за призначенням соціальної допомоги, у тому числі і шляхом відвідування місця їх проживання і роботи.

Інженер 1 категорії

з 08.2005 по 03.2013 (7 років 7 місяців)
Азовсталь, Маріуполь (Металургійна промисловість, металообробка)

Участь в розробці нових технологічних процесів і параметрів з метою підвищення якості продукції, що випускається. Перегляд і розробка технологічних інструкцій, технологічної і технічної документації. Проведення періодичного спостереження за дотриманням технології відповідно до діючої нормативної документації в конвертерному цеху, якості продукції, що випускається, із складанням відповідних документів (актів, протоколів і тому подібне). Проведення досвідчених і експериментальних робіт по виявленню і усуненню причин браку, поліпшенню якості продукції і застосуванню нових матеріалів. Складання і оформлення технічних звітів по виконаних дослідженнях і технологічних роботах.

Освіта

ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Управління персоналом і економіка праці, Маріуполь
Вища, з 2016 по 2017 (1 рік)

ПДТУ

Ливарне виробництво чорних і кольорових металів, Маріуполь
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Дружній фронт-офіс

2017

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами