Резюме від 24 березня 2017

Юлия

Оператор почтового отделения, 2 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Бердичів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Атаманюк Юлія Павлівна

Дата і місце народження: 23.08.1992 р., м. Новоград - Волинськ

Домашня адреса: м. Бердичів, вул. М.Раскової, буд. 43, кв. 43

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Родинний стан: одружена.

Мета: Працевлаштування з попереднім стажуванням.

Освіта:
2007 – 2010 р.р. Державний вищий навчальний заклад «Бердичівський коледж промисловості, економіки та права» за спеціальністю «Бухгалтерський облік».
2010 – 2013 р.р. Житомирський державний технологічний університет за напрямком підготовки «Облік і аудит» кваліфікація бакалавр.

Досвід роботи:
2013 р. – 2015 р. приймальник-здавальник харчової продукції на ТОВ «Бердичівський хлібозавод»; Обов’язки : ведення звітності по тарі (лотки, ящики), звірка товаро - транспортних накладних та пропусків, матеріальна відповідальність по видачі та прийманні хлібобулочних виробів.
2015 р. отримала підвищення та працювала диспетчером на ТОВ «Бердичівський хлібозавод»; Обов’язки: прийняття замовлень, робота з електронною поштою, робота з 1С: Бухгалтерією 7.7 і 8.0, ведення грошової заборгованості по клієнтам, звірка з бюджетними організаціями та супермаркетами, складання реєстрів та аналізів по роботі підприємства, помічник начальника відділу збуту, робота з договорами.
10.03.2016 р. звільнилася з ТОВ «Бердичівський хлібозавод» за згодою сторін.
26.04.2011 р. – 27.05.2011 р. працювала спеціалістом 1 категорії відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення УПСЗН по строковому договору. Обов’язки: вміння знаходити спільну мову з людьми, робота з документацією, видача субсидій.

Додаткові відомості:
Вільно володію українською та російською мовами. Упевнений користувач ПК (пакет MS Office, програми листування, Інтернет), присвоєний кваліфікаційний рівень з професії: оператор комп’ютерного набору.
Відповідальна, комунікабельна, доброзичлива, пунктуальна, спрямована на результат, завжди довожу розпочату справу до кінця, швидко освоюю нову інформацію.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: