Резюме від 6 лютого 2022 PRO

Ганна

Менеджер з логістики

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Деражня
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по транспортно-експедиторській діяльності

з 11.2020 по 07.2021 (8 місяців)
ТОВ "ЦВЛ", Київ (Транспорт, логістика)

Ведення оперативного обліку економіки перевезень піввагонами в розрізі власників вантажу, власників рухомого складу, ведення таблиць руху вагонів по замовникам. Ведення економіки в частині ремонтів власного і орендованого рухомого складу. Контроль над виконанням договорів в частині оплат залізничних тарифів, ремонтів, простоїв і т.д. Щоденне внесення даних в програму 1С. Обробка первинної документації, контроль проведення оплат, наявності кредиторської, дебіторської заборгованості.
Досягнення - оголошена Подяка за високі показники в роботі, за ініціативність та сумлінну і ефективну працю.

Менеджер з постачання

з 01.2019 по 01.2020 (1 рік)
ТОВ "Біркрафт", Київ (Харчова промисловість)

Організація закупівель всієї сировини на пивоварню. Робота з діючими постачальниками та пошук нових, проведення зустрічей, вибір кращих пропозицій. Укладання договорів на поставку, документальне оформлення закупівель. Робота з іноземними постачальниками, організація доставки вантажу. Комунікація з брокером, перевізниками. Пошук вигідних пропозицій по закупівлі необхідних товарів.

Менеджер з логістики

з 10.2016 по 01.2019 (2 роки 3 місяці)
ТОВ "Хороший", Київ (Залізничний та автомобільний транспорт)

Ведення первинної документації по автоперевезенням, виставлення рахунків в 1С, контроль дебіторської заборгованості, заключення договорів, контроль за місцезнаходженням машин. Організація перевезень залізничним транспортом, перевезення вантажів з Одеси контейнерними поїздами "Київ", "Харків", "Дніпровець", розрахунок тарифів через програму ТМ карта, створення заявок через АС Месплан, оформлення перевізних документів в АС клієнт, знання нормативних документів, що застосовуються на залізниці, перевезення небезпечних вантажів.

Інженер відділу тарифів та розрахунків

з 07.2008 по 10.2016 (8 років 3 місяці)
Філія ЦТС "Ліски" ПАТ "Укрзалізниця", Київ (Транспорт, логістика)

Оформлення перевізних документів на вантаж (накладна, СМГС), видача та приймання вантажу до перевезення по станції Київ-Ліски, розрахунки тарифів на перевезення по залізниці, надання інформації про послуги підприємства існуючим та потенційним клієнтам, перевірка дебіторської заборгованості, укладення договорів на перевезення вантажів. Робота з програмами АрмТвк, Месплан, АС клієнт, ТМ карта, 1С.

Освіта

Державний економіко-технологічний університет транспорту

Управління процесами перевезень, Київ
Вища, з 2008 по 2012 (3 роки 9 місяців)

Кваліфікація: " Науковий співробітник в транспортній галузі" (залізничний транспорт)

Київський технікум залізничного транспорту

Організація перевезень, Київ
Середня спеціальна, з 2004 по 2008 (3 роки 9 місяців)

Кваліфікація: " Технік-організатор перевезень"

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Відповідальна, моя мета - прагнення до вдосконалення своїх знань і навичок, бажання рости в професійному і особистому плані. Комунікабельна, організована, оптимістична людина, знаходжу спільну мову з людьми, вмію працювати в команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: