Резюме від 14 листопада 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3529471

Діловод, юрист, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичного відділу

з 07.2023 по нині (10 місяців)
Нерухомість

Юрисконсульт

з 12.2007 по 12.2016 (9 років)
Акціонерний банк «Південний», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Надання усних та письмових консультацій співробітникам по різним напрямкам; правова експертиза та участь в розробці проектів правових документів, які регулюють діяльність банку (договори, накази, інструкції, положення, інша документація); Підготовка, аналіз та супровід договорів (оренди, інкасації, поставки, підрядну та ні.), перевірка відповідності укладених договорів вимогам чинного законодавства; Підготовка юридичних висновків, відносно можливості проведення активних операцій та укладення договорів забезпечення зобов’язань (правовий аналіз можливості проведення банківських операцій на відповідних умовах (перевірка правовстановлюючих документів та юридичного статусу майна, що виступає предметом договору, що укладається з Банком або в його інтересах)); Перевірка документів для відкриття поточних рахунків; ведення претензійно-позовної роботи в частині підготовки претензій (листів, вимог) позичальникам (боржникам) у випадку порушення позичальником зобов‘язань по кредитним договорам; Забезпечення проведення процедури виконавчого провадження по стягненню протермінованої заборгованості Обеспечение проведения процедур

Освіта

КНУ им. Тараса Шевченка

Юридический, правоведение, квалификация: магистр права, Киев
Вища, з 2002 по 2008 (5 років 4 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Академия адвокатури

2 роки, отримала ступінь кандидата юридичних наук

Діловодство

2023, місяць навчання

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: