Резюме від 29 жовтня 2018

Ірина

Викладач, бібліограф, працівник бібліотеки

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
65 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Смогоржевська Ірина Анатоліївна, 1958 р. н., українка, одружена.

Адреса: м.Львів-39,
вул. Бортнянського, 20, кв.6
дом. тел. 233-09-57, моб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Освіта:
У 1983 р. закінчила Київський державний інститут культури ім. О.Корнійчука зі спеціальності бібліотекар-бібліограф вищої кваліфікації.
В 2006 р. захистила кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата історичних наук за спеціальністю 07.00.06 – історіографія, джерелознавство та спеціальні історичні дисципліни у Львівському національному університеті ім. І.Франка.

Публікації: 34 публікації у фахових журналах,
30 доповідей на наукових конференціях.

Досвід роботи:
1983 р. – липень 2004 р. Бібліограф, старший бібліограф, зав. сектором, головний бібліограф, зав. відділом Наукової бібліотеки НУ «Львівська політехніка».
З вересня 2004 р.- асистент кафедри історії, теорії і практики культури Національного університету «Львівська політехніка», з 2007 р. – ст. викладач кафедри психології, педагогіки та права.
З вересня 2009 р. – викладач кафедри гуманітарних наук на 0,5 посадового окладу Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, з жовтня 2011 р. – доцент цієї ж кафедри.

Викладаю дисципліни: «Історія України», «Історія української культури», «Культурологія», «Українська та зарубіжна культура», «Екскурсознавство і музеєзнавство», «Інформаційний менеджмент», «Діловий етикет», «Бібліографія», «Бібліотекознавство», «Реклама в туризмі», «Організація діяльності інформаційних установ», «Електронний документообіг», «Документознавство», «Сучасне діловодство та офісна техніка», «Фінансово-планове документознавство»,
Додаткова інформація: українська мова – рідна, вільно володію російською мовою, англійською і польською – на побутовому рівні. Вмію працювати з комп’ютером.


І.А.Смогоржевська

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати