Резюме від 11 вересня 2016

Зіновій

Механік, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто:
Городок (Львівська обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Мета: Влаштуватися на цікаву работу із достойною зарплатою , реалізацією своїх можливостей і перспективою кар'єрного росту;
Мененджера, юриста, механіка, водія-експедитора і іншу роботу .
Освіта: Вища юридична освіта
1986р. – Львівський технікум легкої промисловості . Спеціальність – технік- механік.
1998-2004р. Придністровський державний університет ім. Т.Г. Шевченка, юридичний факультет, спеціальність юриспруденція, м. Тірасполь р. Молдова.
Досвід роботы:
З 1986 – 1988 рік, по закінченню Львівського технікуму легкої промисловості, працював на взуттєвій фабриці «Флоаре», м. Бендери. Молдавія, по спеціальності технік-механік . 1988-1992 на конкурсній основі переведений на роботу в МЖК «Темп» м. Бендери механіком, а пізніше головним механіком по автомобільному транспорту і будівельному обладнанню. Постачальник (менеджер) по забезпеченню будівельного процесу. З 1992 по 1995 рік працював механіком на взуттєвій фабриці «Тігіна», механіком по ремонту взуттєвого обладнання.
Лютий 1996 - 2006 служба в МВС м. Бендери, на посаді «Державтоіспектора» . В мої обов’язки входило; організація і проведення технічного огляду приватного автотранспортним засобам які належать юридичним особам , а також технічний контроль при виїзді на лінію.
З 2006 по 2012р. – начальник відділеня військово - історичного меморіального комплексу МВС. Займався організацією тилового забеспечення будівництва та реставрації Бендерської фортеці .
2012-2014 р.р. служба в Республіканській Кадетській школі Інтернаті, МВС м.Бендери, на посаді начальника тилового забезпечення. Займався організацією і керівництвом господарської діяльності школи .
З 1 квітня 2015 – по 25 травня 2016 року працював в ТзОВ «Даноша», на посаді головного механіка.
Додаткові відомості :
Досвід роботи по ремонту, автотранспортних засобів. Організація і підтримка технічно - справного стану автомобільної, будівельної і іншої техніки, Маю досвід роботи по організації будівельного процесу, а також веденню тилового забезпечення господарства.
Проведення ЩО, ТО-1, ТО-2.
Ведення технічної документації, в паперовому і в електронному варіанті.
Посвідчення водія категорії - АВСДЕ
Знания ПК на рівні спеціаліста, .
Знання мов : Українська , російська , польська .
Особисті якості :
Відповідальний, комунікабельний, легко навчаюсь і засвоюю знання, маю організаторські здібності, не конфліктний. Без шкідливих звичок, вмію працювати в команді, відповідальність перед колективом!


Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Керівник, автомеханік, механік сільгоспвиробництва
50000 грн, Городок (Львівська обл.), Львів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: