- PRO
Анна
Інженер з якості, стандартизації, менеджер систем управління (НАССР), технолог
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 30 років
- Місто проживання:
- Житомир
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Житомир
Контактна інформація
Шукач вказав ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3567184/
Досвід роботи
Фахівець із сертифікації
з 06.2018 по нині
(7 років 2 місяці)
Житомирська філія ДП «Вінницястандартметрологія», Житомир (Харчова промисловість)
• Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів за кодами харчового ланцюга С, F, G (аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ ISO 22000:2019 (ІSO 22000:2018, ІDT), ISO 22000:2018;
• Розробка та методична допомога з впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на будь-якому виробництві;
• Допомога в ефективному введені систем управління;
• Проведення робіт з сертифікації харчової продукції в якості технічного експерта;
• Складання та перевірка маркування харчової продукції;
• Розробка та перевірка технічних умов (ТУ) та змін до ТУ на відповідність законодавству України;
• Пошук та аналізування показників безпеки для харчової продукції та складання специфікацій;
• Проведення навчання з питань стандартизації та безпечності харчових продуктів.
Освіта
Національний університет харчових технологій
Навчально-науковий інститут харчових технологій, кафедра продуктів бродіння і виноробства, Київ
Вища, з 2012 по 2018 (6 років)
2012-2016рр. – Національний університет харчових технологій
Бакалавр за напрямком «Харчові технологій та інженерії».
2016-2018рр. – Національний університет харчових технологій
Магістр за спеціальністю «Харчові технології».
Додаткова освіта та сертифікати
ISO 22000:2018 – нові вимоги до впровадження, підтримки та функціонування СУБХП
21.08.2018р.
Єдині правила щодо маркування харчових продуктів у світлі вимог нового законодавства України
18.10.2018р.
Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів згідно з новим законодавством
20.03.2019р.
Системи управління безпечністю харчових продуктів (ISO 22000:2018)
17.05.2019р.
Введення в системи менеджменту безпеки харчових продуктів та вимоги ДСТУ ISO 22000:2019
18.12.2019р.
Методи валідації. Планування та проведення верифікації. Управління інцидентами / надзвичайними ситуаціями
17.11.2020р.
Внутрішній аудитор системи менеджменту якості. Стандарт ISO 19011:2018.
10.06.2021
Знання і навички
- Користувач ПК
- Microsoft Office
- Adobe Acrobat Reader DC
- PDF-Xchange Viewer
Додаткова інформація
Відповідальність, дисциплінованість, організованість, чесність, комунікабельність.
Схожі кандидати
-
Инженер по монтажу, пусконаладке систем безопасности
Харків, Дистанційно -
Менеджер з продажу
25000 грн, Харків, Дистанційно -
System Architect, архітектор систем
Київ, Дистанційно -
Системний інженер
Дистанційно -
Системний інженер
45000 грн, Київ, Інші країни, Дистанційно