Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Анна

Інженер з якості, стандартизації, менеджер систем управління, технолог, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер із стандартизації

з 06.2018 по нині (5 років 11 місяців)
ДП "Житомирстандартметрологія", Житомир (Харчова промисловість)

• Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів за кодами харчового ланцюга С, F, G (аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ ISO 22000:2019 (ІSO 22000:2018, ІDT), ISO 22000:2018 (сертифікат ТОВ “ОСП УАЯ” №АСУБХП.079/1 від 05.12.2022р., до 05.12.2025р.));
• Проведення робіт з сертифікації харчової продукції в якості технічного експерта;
• Складання та перевірка маркування харчової продукції;
• Розробка та перевірка технічних умов (ТУ) та змін до ТУ на відповідність законодавству України;
• Інформаційне та методичне забезпечення підприємств з питань стандартизації;
• Проведення навчання з питань стандартизації та безпечності харчових продуктів.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Навчально-науковый інститут харчових технологій, кафедра продуктів бродіння і виноробства, Київ
Вища, з 2012 по 2018 (6 років)

2012-2016рр. – Національний університет харчових технологій
Бакалавр за напрямком «Харчові технологій та інженерії».
2016-2018рр. – Національний університет харчових технологій
Магістр за спеціальністю «Харчові технології».

Додаткова освіта та сертифікати

ТОВ «Центр експертних рішень» семінар за програмою «ISO 22000:2018 – нові вимоги до впро

21.08.2018р.

ДП «Житомирстандартметрологія» семінар «Єдині правила щодо маркування харчових продуктів у світлі вимог нового законодавства Укр

18.10.2018р.

ДП «Житомирстандартметрологія» семінар «Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів згідно

20.03.2019р.

ТОВ «КПЯ «Системи» навчальний курс за темою «Системи управління безпечністю харчових продуктів (ISO 22000:2018)»;

17.05.2019р.

ДП «Житомирстандартметрологія» семінар «Введення в системи менеджменту безпеки харчових продуктів та вимоги ДСТУ ISO 22000:2019»

18.12.2019р.

ТОВ «Центр експертних рішень» вебінар за програмою «Методи валідації. Планування та проведення верифікації. Управління інцидента

17.11.2020р.

ДП «Житомирстандартметрологія» навчальний курс «Внутрішній аудитор системи менеджменту якості. Стандарт ISO 19011:2018 Настанови

10.06.2021

Знання і навички

Користувач ПК Microsoft Office Adobe Acrobat Reader DC PDF-Xchange Viewer

Додаткова інформація

Відповідальність, дисциплінованість, організованість, чесність, комунікабельність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: