Резюме від 22 березня 2018

Юлія

Юрист, помощник адвоката, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник судді

з 01.2009 по 10.2016 (7 років 9 місяців)
Ленінський районний суд м. Дніпропетровська, Дніпро (Дніпропетровськ) (Орган Судової Влади)

- Проводить роботу з оформлення звернення судових рішень до виконання, контролює одержання повідомлень про їх виконання та забезпечує своєчасне приєднання до судових справ.
- Здійснює облік виконавчих документів, які передаються для виконання до державної виконавчої служби.
- Проводить перевірку відповідності документів у судових справах опису справи.
- Складає за встановленими формами статистичні звіти про результати розгляду судових справ.
- Здійснює прийом громадян, видачу копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до встановленого порядку.
- Здійснює підбір актів законодавства та матеріалів судової практики, які необхідні для розгляду конкретної судової справи.
- Бере участь у попередній підготовці судових справ до розгляду, за дорученням судді готує проекти запитів, листів, інших матеріалів, пов’язаних із розглядом конкретної справи, проекти судових рішень, інших процесуальних документів, які приймаються суддею або під головуванням судді, виконавчих документів;
- Здійснює оформлення копій судових рішень для направленням сторонам у справі та іншим особам, які беруть участь у справі відповідно до вимог процесуального законодавства, контролює своєчасність надсилання копій судових рішень.
- Здійснює контроль за своєчасним проведенням експертними установами призначених у справах експертних досліджень, за своєчасним виконанням органами внутрішніх справ постанов судді про примусовий привід, а вразі невиконання таких постанов – готує проекти відповідних нагадувань тощо.
- За дорученням судді контролює надходження та приєднання до судової справи відповідних матеріалів.
- За дорученням судді координує роботу секретаря судового засідання та надає йому методичну та практичну допомогу, в тому числі із забезпеченням фіксування судового процесу технічними засобами.
- Здійснює перевірку своєчасності оформлення протоколів судових засідань у справах, що знаходяться в провадженні судді.
- Здійснює контроль за своєчасною здачею секретарем судового засідання судових справ, розглянутих під головуванням судді.
- За дорученням голови суду або судді, головуючого у справі, здійснює ознайомлення учасників процесу з матеріалами судових справ.
- Здійснює підготовку та оформлення статистичних даних, звітів, узагальнень, інформації про кількість і стан розгляду суддею справ усіх категорій тощо.
- Вивчає та узагальнює практику розгляду справ і застосування законодавства.
- Аналізує повідомлення засобів масової інформації з питань судочинства, готує пропозиції щодо необхідності реагування на такі повідомлення відповідно до чинного законодавства.

Освіта

Дніпропетровський Державний Університет Внутрішніх справ України

Правознавство, Дніпро (Дніпропетровськ)
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

В 2018 году получила свидетельство о праве на занятие адвокатской деятельностью.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: