Резюме від 12 жовтня 2017

Олег

Адвокат, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника СУ ГУМВС України в м. Києві

з 01.2009 по 10.2015 (6 років 9 місяців)
Слідче управління ГУМВС України в м. Києві, Киев (Розслідування кримінальних проваджень та організаційно-методичне керівництво діяльністю слідчих підрозділів територіальних органів Міністерства внутрішніх справ України)

09/2009 - 01/2011 - Заступник начальника управління ГСУ МВС України
01/2011-08/2011 - Перший заступник начальника СУ ГУМВС України в м. Києві

Функціональні обов’язки:
1. Забезпечення належної організації роботи слідчих підрозділів Головних управлінь та райлінорганів Головного управління щодо розкриття і розслідування кримінальних правопорушень, здійснення організаційно-методичного керівництва діяльністю слідчих підрозділів з метою забезпечення всебічного, повного та неупередженого дослідження обставин кримінальних правопорушень та надання методичної і практичної допомоги в розслідуванні складних, багатоепізодних кримінальних проваджень або кримінальних проваджень про тяжкі і особливо тяжкі злочини.
2. Здійснення процесуального контролю за:
- розглядом заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення слідчими, дотриманням ними обліково-реєстраційної дисципліни, своєчасним та повним унесенням відомостей про кримінальні правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань і проведенням досудового розслідування в кримінальних провадженнях у порядку, встановленому КПК;
- затримання слідчими підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення, звільненням таких осіб з ізоляторів тимчасового тримання органів внутрішніх справ України;
- дотримання слідчими процесуальних строків при розслідуванні кримінальних правопорушень і додержання установленого порядку їх продовження;
- обґрунтованість прийняття слідчими рішень про закриття кримінальних проваджень;
- забезпечення слідчими законності при розслідуванні кримінальних правопорушень;
- ужиття слідчими заходів до відшкодування завданої кримінальними правопорушеннями шкоди.
3. Організація взаємодії органів досудового розслідування з іншими органами та підрозділами внутрішніх справ, а також у межах компетенції з іншими правоохоронними органами України та компетентними органами іноземних держав на підставі міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України.
4. Інформування населення через засоби масової інформації про виявлені під час розслідування кримінальних правопорушень причини і умови, що сприяють їх учиненню.
5. Вивчинення, узагальнення і організація впровадження в діяльності слідчих підрозділів передових форм і методів роботи при виявленні й розслідуванні кримінальних правопорушень.
6. Здійснення безпосереднього контролю за станом досудового розслідування найбільш складних кримінальних правопорушень, у тому числі учинених проти життя та здоров’я, волі, честі, гідності, статевої свободи та статевої недоторканості особи; організованими групами та злочинними організаціями; у сфері господарської та службової діяльності; дорожньо-транспортних пригод унаслідок порушень правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих; інших кримінальних правопорушень, що набули значного суспільного резонансу та мають міжрегіональний характер.

15.10.2015 звільнений з органів внутрішніх справ МВС України за вислугою років. Пенсіонер МВС.

Старший слідчий в особливо важливих справах

з 06.2005 по 09.2009 (4 роки 3 місяці)
Головне слідче управління МВС України, Киев (Розслідування та контроль за розслідуванням злочинів, підслідних слідчим органів внутрішніх справ)

Функціональні обов’язки:
- розгляд заяв і повідомлень про кримінальні злочини, дотримання обліково-реєстраційної дисципліни;
- проведення всебічного, повного та неупередженого досудового розслідування, у тому числі найбільш складних та резонансних кримінальних злочинів, підслідних слідчим органів внутрішніх справ;
- ужиття заходів з покращення якості досудового розслідування, дотримання процесуальних строків розслідування кримінальних злочинів, забезпечення прав і законних інтересів громадян;
- організація взаємодії з оперативними підрозділами та органами прокуратури;
- узагальнення та аналіз роботи з відшкодування завданої кримінальними правопорушеннями шкоди, відновлення порушених прав і інтересів громадян, установ, підприємств та організацій, потерпілих від кримінальних правопорушень.

Слідчий, старший слідчий

з 05.2002 по 06.2005 (3 роки 1 місяць)
Розслідування злочинів, підслідних слідчим органів внутрішніх справ, Киев (Розслідування злочинів, підслідних слідчим органів внутрішніх справ)

Командир взводу, командир роти

з 08.1997 по 05.2002 (4 роки 9 місяців)
Підрозділ спеціального призначення ВВ МВС України, Киев (Охорона громадського порядку та вирішення інших правоохоронних завдань)

Освіта

Київський університет права

Правознавство, Киев
Вища, з 2003 по 2004 (10 місяців)

Київський інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України

Правознавство, Киев
Вища, з 1993 по 1997 (3 роки 11 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Рада адвокатів міста Києва. Свідоцтво про право заняття адвокатською діяльністю

2016, 6 місяців

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

- Досвід роботи в правоохоронних органах більше 18 років.
- Командир спецпідрозділу, слідчий, старший слідчий, старший слідчий в ОВС, керівник слідчого підрозділу.
- Володіння мовами: російська, українська – вільно.
- Посвідчення водія: категорії А,В,С.

Адвокатська діяльність
Свідоцтво про право заняття адвокатською діяльністю № 5780 від 14.07.2016, видане на підставі рішення Ради адвокатів міста Києва.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: