Резюме від 20 березня 2023 PRO

Юлія

Помічник маркетолога

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіціант

з 09.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
Very well cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Digital marketolog

з 01.2022 по 12.2022 (11 місяців)
Dan.it education, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Проект: магазин італійських продуктів

1.Аналіз ЦА, створення УТП для кожної групи ЦА.
2.Аналіз конкурентів та рекомендації щодо просування бренду.
3.Розробка прототипів UI/UX.
4. Створення прототипу сайту у додатку Figma.
5.Створення сайту на платформі Tilda.
6.Google Analytics.
7.Google Tag Manager.
8.Google Ads.
9.SMM
10.Email-маркетинг

Офіціант

з 05.2020 по 09.2020 (4 місяці)
Papa di Pasta, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 02.2019 по 02.2022 (3 роки)
Positano, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
• Підготовка ресторану до відкриття.
• Сервірування столу в відповідно до встановлених стандартів.
• Підтримка чистоти в залі.
• Консультування гостей ресторану про особливості блюд і напоїв.
• Надання допомоги при складанні замовлення.
• Консультування з часу приготування страв.
• Прийом замовлень від гостей ресторану.
• Подача страв і напоїв відповідно до встановлених правил обслуговування.
• Надання рахунку гостям.
• Тепле прощання з гостями ресторану.
Безцінний досвід роботи у великому дружньому колективі!

робота з таємними покупцями

Заклад входить в top-50 кращих піцерій Европи.

Офіціант

з 10.2018 по 12.2018 (2 місяці)
Кондитерська Эктора "Bо.Рastry", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
• Підготовка ресторану до відкриття.
• Сервірування столу в відповідно до встановлених стандартів.
• Підтримка чистоти в залі.
• Консультування гостей ресторану про особливості десертів і напоїв.
• Надання допомоги при складанні замовлення.
• Прийом замовлень від гостей ресторану.
• Подача десертів і напоїв відповідно до встановлених правил обслуговування.
• Надання рахунку гостям.
• Тепле прощання з гостями ресторану.

Офіціант

з 06.2018 по 09.2018 (3 місяці)
"Lav Cafe", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
• Підготовка ресторану до відкриття.
• Сервірування столу в відповідно до встановлених стандартів.
• Підтримка чистоти в залі.
• Консультування гостей ресторану про особливості блюд і напоїв.
• Надання допомоги при складанні замовлення.
• Консультування з часу приготування страв.
• Прийом замовлень від гостей ресторану.
• Подача страв і напоїв відповідно до встановлених правил обслуговування.
• Надання рахунку гостям.
• Тепле прощання з гостями ресторану.

Робота в сегменті Premium.

Офіціант

з 02.2018 по 05.2018 (3 місяці)
Виноробне господарство Князя Трубецького, Нова Каховка (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка ресторану до відкриття.
• Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів.
• Проведення дегустації вин.
• Обслуговування конференцій.
• Обслуговування банкетів.
• Підтримка чистоти в залі.
• Прийом замовлень, ознайомлення гостей з асортиментом, надання допомоги у виборі страв.
• Подача страв і напоїв відповідно до встановлених правил обслуговування.
• Надання рахунку гостям.
• Тепле прощання з гостями ресторану.

Офіціант

з 02.2017 по 08.2017 (6 місяців)
ТОВ "Ресторан Ікрінка" ТРЦ "Ocean Plaza", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Підготовка ресторану до відкриття.
• Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів.
• Обслуговування банкетів.
• Обслуговування дитячих свят.
• Знання меню.
• Підтримка чистоти в залі.
• Прийом замовлень, ознайомлення гостей з асортиментом, надання допомоги у виборі страв.
• Подача страв і напоїв відповідно до встановлених правил обслуговування.
• Надання рахунку гостям.
• Тепле прощання з гостями ресторану.

Робота з дітьми.

Офіціант

з 08.2015 по 08.2016 (1 рік)
Піцерія "Il Molino", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
• Підготовка ресторану до відкриття.
• Сервірування столу в відповідно до встановлених стандартів.
• Підтримка чистоти в залі.
• Консультування гостей ресторану про особливості блюд і напоїв.
• Надання допомоги при складанні замовлення.
• Консультування з часу приготування страв.
• Прийом замовлень від гостей ресторану.
• Подача страв і напоїв відповідно до встановлених правил обслуговування.
• Надання рахунку гостям.
• Тепле прощання з гостями ресторану.
Безцінний досвід роботи у великому дружньому колективі!

Робота з таємними покупцями.

Продавець-консультант

з 03.2015 по 09.2015 (6 місяців)
Магазин товарів для дитячої творчості "Оранжевый слон", Київ (Торгівля)

Офіціант

з 09.2014 по 02.2015 (5 місяців)
Ресторан "La Majo", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
• Підготовка ресторану до відкриття.
• Сервірування столу в відповідно до встановлених стандартів.
• Підтримка чистоти в залі.
• Консультування гостей ресторану про особливості блюд і напоїв.
• Надання допомоги при складанні замовлення.
• Консультування з часу приготування страв.
• Прийом замовлень від гостей ресторану.
• Подача страв і напоїв відповідно до встановлених правил обслуговування.
• Надання рахунку гостям.
• Тепле прощання з гостями ресторану.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Київ
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Dan.it

6 місяців

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Помічник маркетолога, копірайтер
18000 грн, Київ, Дистанційно

Помощник маркетолога
19000 грн, Київ, Дистанційно

Помічник керівника з маркетингу
Київ, Дистанційно

Асистент маркетолога
15000 грн, Київ, Дніпро , ще 4 міста

Помічник маркетолога, продакт-менеджера
25000 грн, Київ, Дистанційно

Помічник керівника з маркетингу
15000 грн, Київ, Одеса

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: