Резюме від 11 травня 2017 PRO

Дмитрий

Сомелье, кавист, продавец-консультант, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сомелье

з 01.2017 по нині (7 років 4 місяці)
Винний бутік "Країна вин", Житомир (продажи)

- консультація гостей винного бутіка
- підбір алкоголю різних груп для заходів, виконання корпоративних замовлень
- робота з широким асортиментом алкогольних напоїв, знання і вміння розповісти, презентувати, поєднати з історією алкоголю
- проведення дегустацій та навчальних дегустацій для персоналу
- складання винних карт, робота з HoReCa

Касир торгового залу

з 04.2016 по 12.2016 (8 місяців)
Винний бутік "Країна вин", Житомир (продажі)

- робота по касі
- знання охорони праці

Адміністратор

з 01.2016 по 04.2016 (3 місяці)
Лаунж-ресторан "Барбарис", Житомир (Сфера обслуживания)

Адміністратор

з 10.2015 по 12.2015 (2 місяці)
М'ясний паб «Бир Бифф», Житомир (Сфера обслуживания)

Менеджер по персоналу

з 07.2015 по 09.2015 (2 місяці)
Ресторан української кухні «Корчма», Житомир (Сфера обслуживания)

- проводив тренінги для персоналу; - займався кадровими питаннями (підбір персоналу); - проводив співбесіди; - займався навчанням персоналу; - розробив документи, такі як анкета прийому на роботу, посадові інструкції, корпоративні правила, систему штрафів та мотивацій і т.д.

Адміністратор

з 04.2015 по 10.2015 (6 місяців)
Ресторан української кухні «Корчма», Житомир (Сфера обслуживания)

- контролював роботу офіціантів, барменів, кухарів, прибиральниці та охоронців; - зустрічав і розміщував гостей; - працював з телефоном та комп'ютером; - приймав замовлення бенкетів; - працював з грошима (розрахунок гостей); - вільно володію російською та українською мовами; - виконував завдання з приводу мотивації, планування та організації роботи персоналу з орієнтацією на результат та на приємну атмосферу в ресторані; - організаторські, лідерські здібності; - маю досвід вирішення конфліктних ситуацій; - доброзичливий, вмію вислуховувати, переконувати і допомагати своїм працівникам.

Офіціант

з 09.2012 по 09.2015 (3 роки)
Лаунж-ресторан "Барбарис", Житомир (Сфера обслуживания)

- готував зал до прийому гостей; - сервував столи відповідно до встановлених стандартів; - займався підготовкою всього необхідного для роботи інвентарю; - підтримував чистоту в торговому залі; - досконало володів меню та коктейльною, барною, винною картами; - виконував функцію хостеса; - обслуговував гостей російським, французьким та німецьким способами; - оформлював зал і сервував столи для різних заходів; - консультував гостей ресторану про особливості страв і напоїв; - контролював своєчасність приготування і товарний вигляд страв перед подачею гостям; - працював з електронним терміналом та програмою R-keeper.

Офіціант

з 06.2012 по 09.2015 (3 роки 3 місяці)
Лаунж-ресторан "Барбарис", Житомир (Сфера обслуживания)

Офіціант

з 09.2011 по 06.2012 (9 місяців)
Ресторан Світової карти «12 стільців», Житомир (Сфера обслуживания)

Офіціант

з 04.2010 по 09.2011 (1 рік 5 місяців)
Ресторан української кухні «Корчма», Житомир (Сфера обслуживания)

- готував зал до прийому гостей; - сервував столи відповідно до встановлених стандартів; - займався підготовкою всього необхідного для роботи інвентарю; - підтримував чистоту в торговому залі; - досконало володів меню та коктейльною, барною, винною картами; - виконував функцію хостеса; - обслуговував гостей російським, французьким та німецьким способами; - оформлював зал і сервував столи для різних заходів; - консультував гостей ресторану про особливості страв і напоїв; - контролював своєчасність приготування і товарний вигляд страв перед подачею гостям; - працював з електронним терміналом та програмою R-keeper.

Освіта

Житомирська філія Полтавського університету економіки і торгівлі

Менеджмент ведення бізнесу, магістр, Житомир
Вища, з 2017 по 2018 (1 рік 4 місяці)

Житомирська філія Полтавського унівеситету економіки і торгівлі

Менеджмент організацій, бакалавр, Житомир
Вища, з 2014 по 2017 (2 роки 6 місяців)

Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права

Адміністратор готельно-ресторанного бізнесу., Житомир
Середня спеціальна, з 2012 по 2014 (1 рік 9 місяців)

Житомирський професійний ліцей харчових технологій

Бармен, офіціант, буфетник, Житомир
Середня спеціальна, з 2010 по 2011 (9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Знання офісних програм

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Наразі проживаю у м. Житомирі. З 1 травня цього року переїзжджаю у м. Київ. Тому розглядаю всі актуальні вакансії

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: