Резюме від 28 січня 2024 PRO

Ліна

Юрист, адвокат

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 01.2011 по нині (13 років 4 місяці)
Самозайнята особа - адвокат, Луцк (Юриспруденція)

Освіта

СНУ імені Лесі Українки

Юридичний, правознавство, Луцк
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Освіта:
2002 р. - 2007 р. – Волинський національний університет ім. Лесі Українки, спеціальність – правознавство.
Досвід професійної та трудової діяльності:
2005 р. - 2006 р. - ВАТ «Житомирмолоко», юрисконсульт (м. Житомир).
2006 р. - 2007 р. - ТОВ «Континіум», юрисконсульт сектору корпоративних прав відділу корпоративних правовідшносин юридичного департаменту (м. Луцьк).
2007 р. - 2010 р. - ТОВ «ВКФ «Луцьккондитер», керівник юридичного відділу (м. Луцьк).
2010 р. – 2014 р. - ТОВ «Західне виробничо-комерційне торговельне об’єднання», керівник юридичного відділу (м. Чернівці).
З 2010 року - адвокат.
Основна спеціалізація: 1) господарське право; 2) податкове право; 3) корпоративне право; 4) цивільне право; 5) трудове право.
Факультативна спеціалізація: 1) сімейне право; 2) кримінальне право; 3) земельне право; 4) адміністративне право.
Професійні навики:
Представництво інтересів підприємства у судах всіх юрисдикцій (господарських, адміністративних та судах загальної юрисдикції, міжнародному комерційному арбітражі при ТПП України) та в усіх інстанціях (першій, апеляційній, касаційній); судовий супровід по стягненню заборгованості (в т.ч. в більшості регіонів України); судовий захист інтересів підприємства (розірвання, визнання недійсними кредитних договорів; визнання дійсними/недійсними договорів, розроблення методів захисту підприємства задля відстоювання його майнових інтересів перед банківськими установами, визнання недійсними договорів забезпечення, визнання договорів неукладеними та інше); представництво інтересів підприємства у третейському суді; ліквідація підприємств, усі стадії процедури банкрутства (в т.ч. за заявами підприємства, за заявами ініціюючого кредитора, скорочені процедури банкрутства, робота з арбітражними керуючими); відкриття та супровід виконавчого провадження. Значний досвід представництва інтересів в судах більшості регіонів України, представництво інтересів в судах вищих інстанції у господарських (договірні, майнові судові спори з питань прав на нерухомість, стягнення дебіторської заборгованості та інше ), адміністративних справах (адміністративні, податкові). Захист права інтелектуальної власності, реєстрація права власності на торгові знаки, рецептури, робота з Антимонопольним комітетом України (відділеннями на місцях).
Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій юридичної особи на предмет відповідності чинному законодавству, приведення документів та операцій у відповідність до вимог законодавства, розробка правових механізмів впровадження бізнес-рішень.
Досвід роботи з органами державної виконавчої служби всіх рівнів, участь у проведенні виконавчих дій з боку як стягуюча так і боржника (опис та арешт майна; допомога у виявленні майна, накладення арешту на грошові кошти, захист майна, грошових коштів боржника під час стягнення кредиторами, та інше), оскарження дій державного виконавця; звільнення майна з-під арешту, робота з нестандартними ситуаціями в тому числі на стадії виконання рішення суду (розстрочення, відстрочення виконання рішення суду, укладення мирових угод). Адміністративне та судове оскарження рішень органів державної влади, зокрема оскарження рішень, податкових повідомлень-рішень податкових органів, захист інтересів підприємства під час проведення перевірок контролюючими органами, відповіді на запити органів державної влади.
Розроблення та юридичний супровід господарських договорів (купівля-продаж, поставка, порука, позика, оренда, фінансова допомога, цесія, перевід боргу, кредитні договора, договора застави, іпотеки…) та інших угод, контрактів в тому числі зовнішньоекономічних. Роз'яснення умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх укладення, оцінка підстав для розірвання, визнання недійсними, укладених договорів.
Робота з правоохоронними органами: Прокуратура, УМВС України, Податкова міліція, СБУ, УБОЗ, ВДСБЕЗ УМВС України, органами ВДАІ УМВС України (зняття/постановка транспортних засобів на облік, відчудження т/з). Захист інтересів осіб в межах кримінальної справи, в тому числі під час досудового слідства (допитів,обшуків, виїмок, проведення експертиз…) та судового розгляду справ.
Особисті якості: професіоналізм, цілеспрямованість, відповідальність, комунікабельність, порядність, дипломатичність, здатність до формування і доведення своєї точки зору по спірних питаннях та прийняття рішень в критичних та нестандартних ситуаціях, організаційні здібності, уміння вести переговори.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: