Резюме від 18 жовтня 2016

Юлія

Рабочий на монтаж заводского, складского оборудования в Данию, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Стрембіцький Микола Васильович
Дата нар. -1973
Місце проживання- м. Чернівці
Сімейний сатан- одружений
Моб. Тел.- [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль : отримати роботу
Досвід роботи : в столярній сфері, великий досвід зварювальника закордоном,а також закордоном електро-монтажником та фарбувальником металевих конструкцій ,також великий досвід роботи в Україні та Росії на будівництві та охоронній сфері.
Освіта : Середньо-технічна
Вміня та навички : Багато видів будівельних робіт(як зовнішніх так і внутрішніх), вміння та досвід роботи з електрикою.Знання та вільне володіння Українсько ,Російської та Португальської мовами. Дипломований теле-радіо механік .Водійські права категорія В, 4 розряд – столяра,закордонний паспорт – діючий до 2026 року включно
Додаткова інформація: комунікабельний,пунктуальний ,цілеспрямований,врівноважений,відповідальний, без шкідливих звичок,без значних захворювань,досвід фізичних робіт,знаю безліч назв інструментів,вміння і досвід праці в бригаді

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: