Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 9 лютого 2017

Вадим

Супервайзер промоутеров, 3 500 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КНУ ім. Тараса Шевченка

Географічний, Київ
Незакінчена вища, з 2014 по 2018 (3 роки 9 місяців)

Викладаються курси "Розміщення продуктивних сил і регіональна економіка", "Регуляторна політика", "Фінансова політика" тощо. Надаються комплексні знання та уміння у галузі соціально-економічної географії.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Будучи студентом університету, займаюся науково-дослідною діяльністю, публікуюся і приймаю участь у конференціях відповідно до мого наукового спрямування. Націлений на самореалізацію та саморозвиток, тому роботу розглядаю як можливість набуття нового корисного досвіду, навичок та умінь. Відповідально та сумлінно виконую поставлені завдання, не залишаю незакінченими справи, досягаю поставлених цілей, що на даний час може підтвердити моя діяльність на факультеті та в органах студентського самоврядування. Швидко і якісно освоюю новий матеріал та інформацію, для мене не проблематично здобувати нові навички та уміння. На мою думку, найбільше можна дізнатися про якості тієї чи іншої людини шляхом співпраці з нею та вирішення спільних проблем, тому готовий розкривати вище сказане і розвиватися вже безпосередньо в умовах робочого процесу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: