Резюме від 8 квітня 2010

Марина

Бухгалтер, экономист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Днепропетровский Национальный Университет

Экономика предприятия, Днепропетровск
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 10 місяців)

Додаткова інформація

Освіта: вища економічна (1999-2004 р.р., Інститут економіки Дніпропетровського Національного Університету, економіка підприємства, денна форма навчання).
Досвід роботи починаючи з останнього місця роботи:
01.10.2009- 31.03.2010 р. ТОВ «Алада-Керам» (торгівля)
Займана посада – бухгалтер філії.
Функції: ведення каси (готівка) з подальшим рознесенням операцій в 1С- бухгалтерії (прихід та розхід коштів; під звіт); аналіз дебетової заборгованості;
здійснення документального процесу продажу; введення, корегування та перевірка первинних документів в базу даних 1С; проведення сальдових звірок з клієнтами підприємства; формування замовлень продукції; аналіз продаж;оформлення та проведення інвентарізаціі складу. Досвід у веденні бухгалтерії для приватного підприємця.
14.04.2009р.- 31.07.2009р. ТОВ «Менс-Сервіс» (сервісний центр)
Займана посада - бухгалтер.
Функції: ведення каси (готівка) з подальшим рознесенням операцій в 1С- бухгалтерії (прихід та розхід коштів; під звіт) аналіз руху запчастин (розхід, прихід) в 1С; перевірка складу.
10.2005 р. – 20.03.2009 р. ТОВ «АЛЛО» (торгівля)
Займана посада – бухгалтер сектора обліку товарних операцій.
Функції: перевірка первинної документації; перевірка товарних звітів та додатків до них; перевірка видаткових та накладних на повернення; перевірка відповідності товарних залишків на торгівельних закладах та в бухгалтерському обліку; перевірка коштів в дорозі (рах. 333); складання актів звірок; аналіз і контроль дебетової заборгованості по банкам-кредиторам; розрахунки з дебіторами та кредиторами; облік комісійного товару; перевірка рахунків 31, 33, 36, 28; аналіз ПДВ.
10.2004 р. – 07.2005 р. ТЗОВ «Прогрес» (виробництво меблів)
Займана посада – економіст
Функції: перевірка первинної документації (рахунки, доручення, накладні); інспектор по кадрах; аналіз прибутку і фінансових результатів діяльності; аналіз виконання бюджетів; аналіз рахунків 311, 36, 28; контроль виконання економічних нормативів; аналіз руху по складу готової продукції (ведення звітів); розрахунок амортизації основних засобів і нематеріальних активів; ведення книги основних засобів.
04.2004р. – 05.2004 р. Ощадний банк України
Займана посада – оператор-касир
Функції: ведення обліку і контролю за фінансовими надходженнями; складання бухгалтерської звітності.

Додаткові відомості:
- Володіння ПК - ПК- MS Office, Outlook, Internet, Lotus Notes, «Финансы без проблем», 1С Предприятие, ORACLE JDE (ЕРП), ProClarity.
- Робота з офісною технікою (факс, ксерокс, принтер, сканер).

Особисті та ділові якості:
Відповідальність, старанність, комунікабельність, логічне мислення, цілеспрямованість, пунктуальність, працьовитість, вміння працювати в колективі, почуття гумору.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: