Резюме від 25 вересня 2023 PRO

Альона

Інженер-технолог в олійну, рибопереробну промисловість, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 08.2022 по 08.2023 (1 рік)
ФОП, Вінниця (Харчова промисловість)

- Вхідний контроль сировини, матеріалів для виробництва ( в даному випадку фруктів)
- Контроль підготовки сировини до висушування ( миття, нарізаня фруктів, розкладання на дека.)Нарізання фруктів передбачає роботу зі слайсером.
- Контроль процесу висушування передбачає роботу з інфрачервоною сушкою( правильність виставлення температури для того чи іншого виду фруктів, контроль за процесом сушки).
- Контроль фасування готової продукції і відправлення на склад.
- Контроль за чистотою робочого місця, слайсера, сушки.
Запуск процесу виробництва з нуля.

Старший лаборант, помічник технолога

з 11.2018 по 02.2022 (3 роки 3 місяці)
ТОВ"ДВА ОКЕАНИ", Вінниця (Робочі спеціальності, виробництво)

Контроль санітарно-гігієнічного стану працівників, контроль приготування дез.розчинів, контроль технологічного процесу виготовлення риби копченої соленої, участь у роботі дегустаційної комісії, групи НАССР, контроль маркування готової продукції, контроль готової продукції за показниками якості, контроль приймання сировини та допоміжних матеріалів
Досягнення: вивчення роботи і принципів системи якості НАССР

Лаборант фізико-хімічних досліджень

з 07.2018 по 09.2018 (2 місяці)
ТОВ"Агроград-В, Вінниця (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль приймання сировини, контроль за показниками якості напівфабрикату( зерна), контроль за якістю насіннєвої маси під час її сушіння

Молодший фахівець служби виробництва

з 12.2017 по 04.2018 (4 місяці)
ПАТ"Кіровоградолія, Кропивницький (Робочі спеціальності, виробництво)

Набуття досвіду та знань виробництва олії соняшникової нерафінованої, контроль технологічного процесу, приймання сировини, готової продукції, контроль за показниками якості сировини (насіння соняшника) та готової продукції (олії)

Освіта

Національный університет харчових технологій

Харчові технології, Київ
Вища, з 2016 по 2018 (2 роки)

Після закінчення навчального закладу здобуто кваліфікацію : ступінь вищої освіти магістр спеціальність " Харчові технології"

Національный університет харчових технологій

Харчові технології, Київ
Незакінчена вища, з 2014 по 2016 (2 роки)

Після закінчення навчального закладу здобуто ступінь бакалавра за напрямом підготовки " Харчові технології та інженерія"

Вінницький коледж Національного університету харчових технологій

Виробництво жирів і жирозамінників, Вінниця
Середня спеціальна, з 2010 по 2014 (4 роки)

Після закінченя закладу отримані дипломи: Технік - технолог виробництва жирів та жирозамінників, лаборант хім - бак аналізу.

Знання і навички

MS Excel MS Office Користувач Internet

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Компетентна та фахова підготовка: Знання харчових технологій і інженерії. Знання нормативної документації та основ НАССР. Практичні навички контролю за ходом технологічного процесу, випробувань якості сировини та готової продукції в оліє - жировій та рибопереробній промисловості. Впевнений користувач ПК.

Особисті якості: Вміння працювати в команді, цілеспрямованість, енергійність, комунікабельність, врівноваженість та плановість в роботі, дисциплінованість.

Хоббі: Спілкування з рідними, туризм, домашні тварини

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: