Резюме від 10 квітня 2024 PRO

Олександр

Інженер, технолог, консультант зі спиртового виробництва, 55 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
67 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вінниця, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора з технічних питань

з 01.2014 по 11.2017 (3 роки 10 місяців)
Немирівский спиртзавод, Немирів (Харчова промисловість)

Виконання комплексного аудиту (якість спирту, технологія, енергозбереження, АСУ ТП, оптимізация скидів) виробничих та допоміжних дільниць, пропозиція раціональних пропозицій та міроприємств і прикладне впровадження по:
- очищенню, переробці зерна і стабілізації міцності бражки;
- покращенню якості спирту-ректифікату (зниження метанолу до 0,00005%) та покращення органолептики, шляхом уникнення закільцьовування домішок;
- енергозбереженню;
- удосконалення схеми водоспоживання, зменшення скидів на поля фільтрації.
Підготовка і проведення технічних засідань з детальним розглядом міроприємств направлених на удосконалення покращення функціонування виробництва та для затвердження рішень, що до впровадження міроприємств.
Попереднє місце роботи - Вінницький дослідний завод, заступник директора.
Керівництво розробкою та модернизацією обладнання для виробництва спирту і прогресивних технологічних схем.
Працюючи на спиртових заводах України, Білорусії, Осетії, Казахстану,Молдови, В"єтнаму, США безпосередньо займався виявленням вузьких місць виробництва, розробкою міроприємств та прикладним впровадженням удосконалень направленими на:
- збільшення виходів з 1 кг сировини (37,5 дал/тн. пшениці, а не з тони крохмалю), та збільшення випуску ректифікату до умовного спирту, більше 98%, шляхом впровадження розгінних колон, та уловлювання спирту з газів бродіння;
- удосконалення органолептики, підвищення показників ректификату, усунення патогених зон, додаткове живлення дріжджів ;
-зниження споживання електроэнергії при дроблені на 20%;
- повернення конденсату в котельну 90% до виробленої пари;
-споживання природного газу по заводу 4 м. куб на дал, без врахування сушіння браги, усі колони БРУ працюють під різним рівнем вакууму ;
-оптимізація алгоритмів управління та регулювання процесів АСУ ТП;
- зменшення часу проведення миття та дезинфекції обладнання АФО;
-збільшення існуючої потужності виробництва та зменшення скидів (лютер не скидається зовсім) на очисні споруди, зворотнє водоспоживання.

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

«машини та апарати харчових виробництв», Київ
Вища, з 1976 по 1981 (5 років)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ І ЗНАННЯ

- Керівництво завершенням будівництва та пуск в роботу спиртового заводу «КЕНТАВР» (Казахстан), що проводила фірма «Fragasa» (ІспанІя). Проведено организацію виробництва «з нуля», провели набір персоналу та здіййснили їм виробниче навчання.
Проведення шефмонтажних та пусконалагоджувальних робіт з досягненням виходу спирту більше 37.5 дкл з тони пшениці, модернизації на збільшення потужності більше проектної та стабілізації якості продукції елітної якості для виготовленя горілок фірми Wimpex;
- Керівництво работами на Вінницькому дослідному заводі по конструюванню нового, модернізації і удосконаленню технологічного обладнання для виробництва спирту, розробкою раціональних прикладних технологічних схем з підбором обладнання для спиртових заводів та їх впровадження на ряді спиртових заводів;
-Безпосереднє виконання консультативних послуг , сумісно з RTS Україна проведено оптимізацію алгоритмів автоматичного управління виробництвом, удосконалення виробництва і виконання пуско-налагоджувальних робіт спиртового заводу в США штат New York;
- Інжиніринг спирто-горілчаного заводу в провинции Phu Tho, (В'єтнам) з розробкою міроприємств і безпосереднє їх впровадження по покращенню роботи спиртового і горілчаного виробництва та очисних споруд.
На ряді спиртзаводів виконував прикладне проваджування сучасних технологій при переробці меляси, лактози, зерна(сухий/мокрий спосіб подрібнення зерна), ведення процесу бродіння зі стабілізацією міцності бражки на рівні 12%об , примінення дифференційованого рівня вакууму в усіх колонах БРУ при ректифікації, збільшення виходу спирту ректификату до умовного спирту більше 98%, виключення повторного закільцьовування домішок по БРУ, що забезпечує відмінну якість спирту, оптимізація скидів.
.
Виконання комплексного інженірингу існуючого виробництва спирту Козлівського спиртзаводу та керівництво проведенням комплесної реконструкції отримали:
- збільшення потужності заводу з 2000дкл/добу до 5000 дкл/добу,
- отримувати спирт стабільно високої якості, що дозволило зайняти місце серед лідерів в Україні,
- зниження електроенергії при дробленні зерна на 20% (використання як сухого так і мокрого помолу),
-впровадження різного рівня вакууму на усіх колонах БРУ,
- досягнули витрат природнього газу до 4м. куб/дкл по заводу, без врахування висушування браги, (потужності котельної та енергогосподарства не збільшували ),
- автоматизовані технологічні процеси основного виробництва.
Роботи виконанні без зведення нових будівельних споруд Реконструкція проводилась при працюючому виробництві, постійно збільшуючи кількість і якість продукцйї.

ПУБЛИКАЦІЇ
-ряд статей в журналах: «Спиртовая и ликероводочная промышленность», «СТА» (современные технологии автоматизации), «Харчова промисловість»;
-автор чотирох патентів на винахід в області виробництва спирту.

ІНШЕ
Не палю, одружений, є посвідчення водія. Хобі – бджільництво.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: