Резюме від 1 червня 2017

Ірина

Главный экономист, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київський інститут народного господарства ім. Д.С. Коротченка

Факультет «Бухгалтерський облік у промисловості»; Спеціальність: економіст. факультет-бухгалтерский учет в промышленности, специальность-экономист, Киев
Вища, з 1979 по 1983 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта:
2010 – Інститут перепідготовки та підвищення кваліфікації НПУ імені М.П. Драгоманова
За напрямом «Основи підприємницької діяльності».
2017 - ПАТ «Вищий навчальний заклад «Межрегiональна Академiя управлiння персоналом»
За напрямком "Економіст з бухгалтерського обліку та аналізугосподарської діяльності"

Додаткова інформація

Досвід роботи:
2010 – по теперішній час – АТ «Банк «Фінанси та кредит», Головний офіс .
Посада: Начальник сектору звітності та контролю грошового обігу Операційного департаменту Центру з операційної діяльності.

Функціональні обов’язки:
•Здійснення контролю за роботою підлеглих співробітників. Виконання вимог законодавства. Забезпечення режиму конфіденційності та таємниці банківської інформації. Розробка та здійснення заходів, відносно забезпечення збереження документів та службової інформації.
• Надання методичної та консультаційної допомоги клієнтам та підрозділам банку з питань готівкового обігу.
•Здійснення щоденного контролю за правильністю відображення у звіті за ф. №747 сум готівкових грошових надходжень і видатків у національній валюті по банку за касовими символами.
•Збір та обробка інформації для складання консолідованого звіту форми №747 (щодекадний) та звіту за ф. №748 (щомісячний).
•Перевірка даних щомісячного звіту форми №748 і звірка їх з даними файлів № 02 в розрізі областей.
•Перевірка достовірності відображення філіями банку операцій за позабалансовими символами у звітах за ф. №748. Контроль за правильністю відображення безготівкових операцій по банку за позабалансовими символами звіту за ф. №748. Ведення обліку безготівкових перерахувань грошових коштів на рахунки вкладників, відкритих в банку фізичним особам.
•Аналіз операцій за рахунками груп 262, 263 балансу за окремими касовими та позабалансовими символами звіту ф.748 та неврахованими операціями по банку – юридичній особі за місяць. Формування та перевірка звітів за ф.№748 по Банку-юридичній особі в розрізі областей і підрозділів Банку (файл 94) за місяць.
•Систематичний аналіз надходжень готівкових грошових коштів в касу і видатків з каси в мережі Банку.
•Забезпечення щоденного контролю за правильністю відображення надходжень та видатків готівкової іноземної валюти в Банку за символами . Збір, перевірка, обробка інформації для складання консолідованого звіту ф. №527 „Звіт про оборот готівкової іноземної валюти”. Звірка даних звіту за ф. № 527 зі звітом ф.№ 521 „Інформація про курс та обсяги операцій з готівковою іноземною валютою” в розрізі купівлі-продажу іноземної валюти.
•Складання, перевірка, консолідація і своєчасне подання в НБУ консолідованих звітів. Обробка заявок на підкріплення і вивіз готівки в автоматизованій системі НБУ „АРМ-Заявка”.

2008-2010 АТ «БГ БАНК», Головний офіс.
Посада : Начальник управління грошового обігу та касових операцій

1996-2008 АТ «Банк «Фінанси та Кредит» Центральне регіональне управління.
Посада : Начальник управління грошового обігу та касових операцій

Функціональні обов’язки:
•Керівництво, організація та адміністрування роботи управління.
•Організація касової роботи в мережі Банку в операційний та післяопераційний час. Організація роботи сховища цінностей. Контроль за збереженням цінностей і дотриманням встановлених правил роботи з цінностями.
•Організація роботи служби інкасації банку.
•Контроль за виконанням підлеглими чинного законодавства України, нормативно-правових актів НБУ, внутрішніх нормативних документів, що стосуються касової роботи та інкасації коштів.
•Вивчання з підлеглими та проведення заліку на знання вимог законодавства, нормативно-правових актів України, стосовно касової роботи та інкасації коштів. Проведення семінарів та інших навчальних заходів для співробітників управління.
•Проведення щоденного аналізу грошових потоків та забезпечення своєчасного підкріплення/вивезення готівки операційних кас відділень банку. Контроль за встановленими лімітами для операційних кас мережі банку.
•Організація роботи з банкоматами, інкасації коштів, підкріплення операційних кас готівкою, продажу надлишків готівки іншим Банкам, вивезення (підкріплення) до НБУ. Оформлення операцій в ОДБ банку.

1992-1996 КБ «Укрмонтажспецстрой Банк» (ліквідований)
Посада :старший спеціаліст відділу касових операцій
Набула практичного досвіду роботи на всіх ділянках касової роботи в банку, в тому числі з касового обслуговування клієнтів.


Особисті якості:
-Порядна. Маю бездоганну репутацію в роботі з цінностями.
-Відповідальна. Своєчасно та ефективно виконую поставлені завдання.
-Комунікабельна. Ініціативна. Постійно прагну до особистого розвитку, вивчення нових технологій, вдосконалення робочих процесів.
-Маю аналітичні здібності, вмію працювати з великим об’ємом інформації.
- Вмію керувати підлеглими, делегувати повноваження, ефективно розподіляти робочий час, контролювати етапи/відсоток виконання робіт за планом.

Брала активну участь в проектах Банку:
•«Реорганізація філій Банку та переведення їх на єдиний баланс Головного офісу».
•«Стандартизація, оптимізація касової роботи та автоматизація касових операцій».

Володію знаннями Законів України та нормативно-правової бази НБУ.
Впевнений користувач ПК (Mi

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: