Резюме від 10 квітня 2024

Світлана

Кондитер, старший кухар холодного процесу, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Kitchener(Кухар)

з 01.2023 по 07.2023 (6 місяців)
Les Rochats, Provence, Switzerland (Готельно-ресторанний бізнес)

-Підготовка ресторану до відкриття;
-Розроблення страви дня;
-Приготування страв по меню;
-Робота з місцевими продуктами;

Кондитер/Пекар

з 09.2020 по 02.2022 (1 рік 5 місяців)
Ешак, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Робота з дров'яною піччю;
-Робота з борошняними виробами;
-Приготування десертів;
-Робота з шоколадом
-Поєднання борошняного процесу та кондитерських виробів;
-Участь у дитячих майстер класах

Старший кухар холодного процесу

з 10.2016 по 05.2020 (3 роки 7 місяців)
Device Club Karaoke, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Участь у опрацюваннях меню;
-Повний контроль продуктових заявок, прийом товарів та перевірка на якість;
-Робота з продуктовими фірмами, а також робота з документами;
-Повне введення банкетів різної складності;
-Участь у житті ресторану;

Кухар холодного процесу

з 05.2015 по 09.2016 (1 рік 4 місяці)
Адмірал Клуб, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов'язки:
приготування різних страв (холодні закуски, супи, салати тощо)
участь у опрацюванні нових страв;
участь у переобліках;

Навички та досягнення:
Досвід приготування страв європейської кухні;
Вміння користуватися кухонним обладнанням;
Знання смакових особливостей різних страв;
Навички приготування різноманітних страв;
Вміння оформлювати страви;

Помічник Кухаря

з 04.2014 по 05.2015 (1 рік 1 місяць)
Адмірал Клуб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов'язки:
допомога у приготуванні страв;
підготовка продуктів;
прибирання робочого місця;
приготування соусів.

Освіта

Університет Економіки та права Крок

Юридичний, Психологія, Київ
Вища, з 2013 по 2018 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Кулінарна школа (Кухар європейської та української кухні

2015

Знання і навички

Пунктуальність Здатність до навчання Випікання Акуратність

Знання мов

  • Французька — початковий
  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Любов до кулінарії, старанність, відповідальність, уміння працювати в команді, творчий підхід, охайність, відсутність шкідливих звичок, організованість, гарна пам'ять.
Стресостійкість, прийняття рішень в умовах дефіциту часу

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: