Резюме від 14 червня 2023 PRO

Сергій

Агроном, научный сотрудник, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший науковий співробітник

з 05.2022 по нині (1 рік 11 місяців)
Український інститут експертизи сортів рослин, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Заместитель заведующего отделом

з 05.2017 по 12.2021 (4 роки 7 місяців)
Украинский институт экспертизы сортов растений, Киев (Сільське господарство, агробізнес)

Принимать участие в формировании Плана и Программы полевых исследований квалификационной экспертизы на пригодность сорта к распространению, осуществлять анализ результатов полевых исследований по тритикале (озимая, яровая, дворучка), ячменю (озимая, яровая, дворучка), ржи посевном, сорго обычное (двухцветном) и рапса озимого и яром. Проводить анализ деятельности (соблюдение технологии выращивания, условий метеорологических наблюдений, правильности ведения первичной и отчетной документации) учреждений экспертизы по проведению полевых исследований. Готовить аналитический материал и обоснованные экспертные заключения по заявке.

Освіта

Национальный университет биоресурсов и природопользования (НУБіП)

Агробіологічний, Киев
Вища, з 2020 по 2022 (2 роки)

Докторантура

Николаевский государственый аграрный университет

Аграрный, агрономия, Николаев (Николаевская обл.)
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Уманский национальный университет садоводства

2008, 3 года

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Резюме

Ім'я: Димитров Сергій Георгійович
Дата народження: 27.01.1986 г.
Місце народження: Рівненська обл., с. Карасин
Сімейний стан: одружений, є донька
Адреса: м. Київ, пр. 40-річчя Жовтня 11
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: отримати постійне місце роботи, надбати досвід роботи, удосконалити власні навички, можливість кар’єрного росту.
Освіта:
2019 р.: затвердив тему докторської роботи на тему «Наукові основи формування продуктивності сільськогосподарських та біоенергетичних культур за використання мікоризоутворювальних препаратів в умовах Лісостепу України». Спеціальність: «Рослинництво».
12 липня 2016 р.: захистив кандидатську роботу на тему «Формування продуктивності гібридів соняшнику з генетичною стійкістю до гербіцидів в умовах Лісостепу України». Спеціальність: «Рослинництво».
16 грудня 2011 р.: закінчив аспірантуру Уманського національного університету садівництва. Агрономічний факультет. Кафедра генетики, селекції рослин і біоінженерії. Спеціальність: «Селекція рослин».
30 травня 2008 р.: закінчив Миколаївський державний аграрний університет. Спеціальність: «Агрономія». Магістр.
Травень 2007 р.: закінчив Миколаївський державний аграрний університет. Спеціальність: «Агрономія». Бакалавр.
24.06.2003: закінчив загальноосвітню школу №40 в м. Миколаїв
Досвід роботи:
з травня 2017 по лютий 2021 – Український інститут експертизи сортів рослин. Заступник завідувача відділу експертизи на придатність до поширення.
Обов’язки: приймати участь у формуванні Плану та Програми польових досліджень кваліфікаційної експертизи на придатність сорту до поширення, здійснювати аналіз результатів польових досліджень по тритикале (озиме, яре, дворучка), житу посівному та ріпаку озимому і ярому. Проводити аналіз діяльності (дотримання технології вирощування, умов метеорологічних спостережень, правильності ведення первинної та звітної документації) закладів експертизи щодо проведення польових досліджень. Готувати аналітичний матеріал та обґрунтовані експертні висновки за заявкою.
з 5 вересня 2015 по 22 травня 2017 р. – Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків. Науковий співробітник лабораторії цито-генетики та селекції цукрових буряків.
Обов’язки: проведення аналізів плоїдності міскантусу, закладення дослідів у культуру in vitro, аналіз отриманих результатів, а також пересаджування культури in vitro для підтримання зразків у незараженому середовищі. В лабораторії проводив аналізи на спеціальному обладнанні PARTEC. Основним видом діяльності моєї роботи в лабораторії було вивчення та аналіз закономірності спадковості у взаємозв’язку з будовою і функціями різних внутріклітинних структур. На протязі року працював в лабораторії селекції цукрових буряків, проводив закладку зразків на дослідно-селекційних станціях Інституту. Займався веденням селекції на стійкість гібридів цукрових буряків до групи системних гербіцидів.
з 15 квітня 2012 р. по 5 вересня 2015 р. – Державна інспекція сільського господарства України, Департамент контролю якості сільськогосподарської продукції та насіння. Провідний фахівець.
Обов’язки: контроль за своєчасним наданням, в установленому порядку територіальними органами, звітностей та повної документації по проведенню апробацій насіннєвих посівів сільськогосподарських культур та насаджень на території України. Перевірка та узгодження документації по дослідним зразкам для їх ввезення, які не зареєстровані на території України. Тісно співпрацював з обласними інспекціями по наданню та опрацюванню звітностей. Приймав участь у підготовці та проведенні нарад, семінарів та інших заходів з питань державного насіннєвого контролю. Розглядав пропозиції, заяви і скарги громадян з питань, які входять в компетенцію відділу та за результатами розгляду готував необхідні заходи, які подавав на розгляд директору департаменту.
с 03 січня 2012 р. по 15 квітня 2012 р. – Інститут олійних культур НААН, науковий співробітник.
Обов’язки: проводити математичну обробку даних та підготовку до закладання на випробування зразків соняшнику із генетичною стійкістю до діючою речовиною Імазапір та Імазамокс, для створення нових гібридів соняшнику. Приймав участь в наукових конференціях та семінарах по селекції соняшника.
з квітня 2008 по листопад 2008 рр. – агрофірма «Терра-Юг», агроном насіннєвод.
Обов’язки: проводити підготовку документації для апробації насіннєвих посівів сільськогосподарських культур, робив закладення ділянок розмноження гібридів та сортів соняшника, слідкувати за дотриманням агрономічних вимог в господарствах.
Додаткова інформація:
• Англійська мова – середній рівень.
• Постійно підвищую компетенцію у галузі сільського господарства шляхом написання публікацій у фахових виданнях, комерційних журналах.
• Вільно володію персональним комп’ютером, як користувач.
• Маю права категорії «В».
• Є співавтором одного патенту у селекції соняшнику.
• Багато читаю фахової літератури.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: