Резюме від 13 березня 2017

Роман

Інженер лісового господарства

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е

Хомин Роман Юрiйович
====================================================
Вік: 38 років;
Місце проживання: м.Київ, бул.Ігоря Шамо (стара назва - бул.Давидова), буд.6, кв.93;
Сімейний стан: одружений, виховую доньку;
Контактні дані: дом.тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), моб.тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
Електрона пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Трудова діяльність
З 2007 по 2016 рік займав посаду провідного інженера лісового господарства служби утримання лінійних гідротехнічних споруд Державного комунального підприємства "Плесо".
На підставі розпорядження Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) № 502 від 08.04.2008р. Державне комунальне підприємство "Плесо" перейменоване у Комунальне підприємство "Плесо".
Під час роботи на посаді провідного інженера лісового господарства, здійснював контроль за виконанням робіт з озеленення згідно вимог проектно-кошторисної документації. Організовував роботу по утриманню зелених насаджень в задовільному стані. Приймав участь у плануванні нових посадок, санітарній розчистці та зняттю зелених насаджень. Проводив обстеження та погоджував документацію, що стосується знесення зелених насаджень. Проводив інвентаризацію зелених насаджень в межах прибережно захисних смуг водойм м.Києва, закріплених за підприємством. Приймав участь у плануванні та виконанні робіт по оновленню та розчистці водойм і благоустрою прилеглих територій.
За період роботи на підприємстві був відзначений подяками та грамотами від керівництва підприємства та міста.

У 2005 році працював в Приватному підприємстві "Каре" на посаді завгоспа. Вів господарську діяльність пансіонату "Поляріс" в м.Яремча, Ів-Франківської обл.

З 2000-2001 рік займав посаду інженера Чорногірського географічного стаціонару Львівського національного університету імені Івана Франка.
На посаді інженера Чорногірського географічного стаціонару проводив ландшафтно-моніторингові дослідження режимів метеорологічних, гідрологічних і фенологічних спостережень. Вивчав геофізичні і геохімічні властивості та просторово-часову організацію природних комплексів крутосхилого лісистого середньогір’я та субальпійського поясу українських Карпат.

Освіта
З 1995-2000 рік навчався у Київському нацiональному унiверситеті iменi Тараса Шевченка на географічному факультеті i отримав повну вищу освiту за спецiальнiстю "Метеорологiя" та здобув квалiфiкацiю метеоролога, менеджера, географа, викладача.

Вміння та навики
Комп’ютерні навички: MsWord, Excel. Знання роботи з технікою, яка застосовується в лісовому господарстві. Введення проектно-кошторисної документації. Посвідчення водія категорії "В".

Особисті риси
Відповідальність, порядність, ініціативність, працьовитість, комунікабельність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати