Резюме від 30 червня 2017

Євген

Преподаватель истории и географии

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Користувач Internet Windows

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Хан Євген Вікторович – 1987 р.н. – історик, викладач історії.
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, історичний факультет.
Науковий ступінь: Кандидат історичних наук. (PhD, доктор філософії).
Тема дисертації «Реформування системи вищої освіти Російської Федерації в рамках участі у Болонському процесі (2003 – 2010 рр.)»
Публікації: 12 наукових статей у фахових виданнях.
Досвід роботи: З листопада 2010 р. по січень 2016 р. працював на посаді асистента кафедри політичної історії у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана, викладав «Історію українського суспільства для студентів економічних та юридичних спеціальностей.
З 22 квітня 2016 р. і в даний час працюю на посаді молодшого наукового співробітника науково-дослідної частини Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Знання мов. Українська (рідна), російська (вільно)
Робота з комп’ютером та орг. технікою: вільний користувач ПК, принтер, сканер, ксерокопіювання, робота з текстовими редакторами, Power Point.
Наукові інтереси: Історія України, міжнародні відносини, історія розвитку освіти, реформи в системі вищої освіти, дослідження Болонського процесу.
Характеристика особистості: Активна життєва і громадянська позиція, відповідальність, пунктуальність, сумлінне і відповідальне ставлення до роботи, вміння працювати з людьми та налагоджувати контакти, відсутність шкідливих звичок.
Додаткова інформація: Маю гнучкий графік за основним місцем роботи, тому можу працювати за сумісництвом або не на повну ставку. Маю досвід науково-педагогічної діяльності, люблю працювати з молоддю, використовуючи сучасні методики навчання, займатися науково-дослідницькою діяльністю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: