Резюме від 22 грудня 2020 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3730243

Технічний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технічний директор

з 01.2019 по нині (5 років 4 місяці)
Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру

Повне технічне супроводження об'єктів комерційної нерухомості від стадії концепції/проектування до технічного управління. Запуск цих об'єктів в роботу.

Технічний директор

з 05.2017 по 12.2018 (1 рік 7 місяців)
Инжинірінгова Компания, Київ (Інженерні мережі (внутрішні і зовнішні), будівництво та власні виробничі потужності, сервісна служба)

Технічний директор

з 04.2011 по 02.2017 (5 років 10 місяців)
Готель п'ять зірок, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення безаварійної експлуатації будівлі, поточний та планово-попереджувальний ремонт. Постійне зниження, та раціональне використання енергоносіїв. Переговори з підрядниками, постачальниками, проведення тендерів. Керування технічною службою з шестидесяти чотирьох людей. Формування та захист річного бюджету та т.і.

Головний інженер

з 01.2006 по 03.2011 (5 років 2 місяці)
Вентиляція, кондиціювання та опалення, Київ (Проектування, поставка обладнання, монтаж та сервіс систем вентиляції, кондиціювання, холодопостачання, опалення і т.п.)

Освіта

Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова

Інженерно-економічний, Миколаїв
Вища, з 1998 по 2004 (5 років 8 місяців)

Знання і навички

HVAC, AHU, ОВіК, ЄТР, БМС

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Вільне володіння та використання програмними продуктами ms office, solidworks, opera, autocad, 1С, Cura та інше. Знання норм охорони праці та техніки безпеки, досвід роботи зі зниження споживання енергоносіїв, комплексний енергоаудит будівлі. Впровадження та експлуатація нових інженерних систем та рішень які в свою чергу, призведуть до раціонального використання енергоносіїв та комфорту відвідувачів.

Про себе: Аналітичний склад розуму, наполегливість, висока працездатність, відповідальність, організаторські здібності. Досвід водіння авто з 2008 року. Відрядження не є проблема. Досвід використання в роботі Lean, 5s.

Розгорнуте резюме буде надано при спілкуванні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: