Резюме від 17 серпня 2023

Мар'яна

Перекладач англійської

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київський національний лінгвістичний університет (КНЛУ)

Факультет перекладу, Київ
Вища, з 2006 по 2010 (4 роки)

Перша іноземна мова: англійська.
Друга іноземна мова: іспанська.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вільно
  • Російська — вільно
  • Іспанська — початковий

Додаткова інформація

ХОВАН МАР'ЯНА ГРИГОРІВНА
Моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Київ

Пропоную послуги послідовного усного перекладу з англійської мови офлайн (в Києві) і онлайн.

Маю близько 10 років перекладацького досвіду та вищу освіту (диплом перекладача / філолога Київського національного лінгвістичного університету). Також маю досвід роботи в B2B продажах (1 рік).

Рівень володіння англійською мовою: C1. Російська мова для мене рідна, але і українською володію дуже добре. Відповідальна і уважна до деталей. Маю хороші комунікативні навички і обожнюю працювати з людьми. Добре відчуваю настрій та емоційний стан співрозмовника і легко знаходжу спільну мову з людьми різного віку, з різних країн та сфер діяльності. Вмію гарно писати і чітко висловлювати думки.


ДОСВІД РОБОТИ
Працюю усним та письмовим перекладачем (фриланс) приблизно з 2012 року: надаю послуги усного послідовного перекладу на ділових зустрічах, переговорах, виставках, дипломатичних прийомах, тренінгах, підписаннях договорів, інтерв'ю, приватних заходах тощо. Також роблю письмовий переклад ділового листування, статей, вебсайтів, художніх текстів.

За свою перекладацьку кар'єру доводилось виконувати переклад на найрізноманітніші теми: енергетика, будівництво, сільське господарство, зброя і військова тематика, торгівля, економіка, медицина і мед. обладнання, геодезична зйомка і нафтобуріння, легка промисловість, криптовалюта, маркетинг і багато інших сфер діяльності. Завжди намагаюсь добре підготуватись до кожної зустрічі.


ДОДАТКОВИЙ ДОСВІД РОБОТИ
З 02/2019 до 02/2022 була перекладачем та місцевим представником німецької консалтингової компанії Inpec Engineering Gmbh (сфера діяльності: енергетика, гідроенергетика, промислове і цивільне будівництво). Перекладала на офіційних зустрічах, перемовинах та робочих вечерях з українськими енергетичними та будівельними компаніями; виконувала письмовий переклад робочого листування, документів тощо; організовувала ділові зустрічі і візити свого начальника в місто Київ; готувала детальні письмові звіти про проведені зустрічі й перемовини; підтримувала професійні і дружні зв'язки з керівниками і спіробітниками місцевих енергетичних і будівельних компаній, дізнавалася у них необхідну інформацію; слідкувала за місцевими новинами у сфері енергетики.

З 06/2012 до 07/2013 працювала менеджером з продажів в ТОВ «ПАН Паблішинг» (PAN Publishing LLC): продавала рекламні площини у безкоштовному англомовному розважальному щотижневику "WHAT’S ON Kyiv" і бортовому журналі Міжнародних Авіаліній України «PANORAMA».

В березні й квітні 2010 року проходила перекладацьку практику в Британському Бізнес-клубі України (British Business Club in Ukraine, BBCU).

ОСВІТА
•2006 – 2010: Київський національний лінгвістичний університет (КНЛУ), факультет перекладу. Диплом бакалавра. Спеціальність: переклад і філологія (англійська та іспанська мови);
•літо 2005: Oxford House College в Лондоні – інтенсивний курс англійської мови.


ЗВЕРНІТЬ УВАГУ
Наразі я НЕ шукаю роботу в офісі і не готова до повної зайнятості (навіть дистанційно). Цікавлять лише окремі замовлення на усний послідовний переклад з погодинною оплатою (або оплатою за день). З радістю розгляну участь і у більш довгострокових проєктах, якщо це буде щось цікаве.

Відгуки від моїх замовників можна знайти за цими посиланнями на мої профілі на платформах для фрилансерів:

1) https://kabanchik.ua/ua/user/598711#reviews

2) https://www.interpreters.travel/en/kiev/529303/interpreter/10534

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: