Резюме від 13 липня 2023 PRO

Олександр

Інженер-технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Хмельницький
Готовий працювати:
Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Змiнний майстер

з 03.2022 по нині (2 роки 2 місяці)
ПрАТ Хмельницька макаронна фабрика, Хмельницький (Харчова промисловість)

Органiзацiя та контроль роботи за виробництвом та фасуванням макароних виробiв.Контроль за виготовленням якiсноi,вiдповiдно до НТД продукцii,маркуванням, фасуванням ,пакуванням та укладанням продукцii.Контроль за дотриманням працiвникiв ПБ та ОП ,санiтарного стану в цеху.Замовлення та прийом ТМЦ.Виконання плану виробництва.Видача продукцii на склад.Табелювання працiвникiв.Змiннi звiти по виробництву в Excel та 1С.Органiзацiя та проведення мiсячноi iнвентеризацii ТМЦ.

Майстер фасувального цеху

з 12.2021 по 03.2022 (3 місяці)
ТОВ "Мастер Корн", Хмельницький (Харчова промисловість)

Органiзацiя та контроль роботи фасувального цеху.Виконання плану замовлень.Контроль за маркуванням ,фасуванням,пакуванням та укладанням продукцii.Контроль за санiтарним станом в цеху.Прийом та облiк ТМЦ.Видача продукцii на склад.Змiнний виробничий звiт.

Технолог, начальник виробництва

з 03.2017 по 12.2021 (4 роки 9 місяців)
ТОВ Новообиходівський молокозавод, Вінницька область, Немирівський район (молочна продукція)

Технологія виготовлення сирних продуктів: сулугуні,моцарели,бринзи, качотти, качоковало, сирних рулетів, рікотти, масла та спереду.Впровадження на виробництві системи безпечності харчових продуктів- HACCP.Організація виробництва .Сортування вхідної сировини та її переробка. Контроль за санітарним станом виробничих цехів та якістю продукції.Виробничі звіти та документація. Ведення нормативно-технічної документації, рецептур,технологічних карт.Виготовлення продукції згідно заявок.Контроль за зберіганням ТМЦ на складі.Контроль за комплектуванням продукції на відгрузку.

Головний технолог,начальник маслоцеха

з 02.2017 по 11.2017 (9 місяців)
Кобулетурі-Україна, Хмельницький (Молочна продукція)

Введення технологічних карт та рецептур на молочну продукцію.Конроль за вхідною сировиною та розприділення по цехах. Організація виробничих процесів. Контроль за виготовленням якісної продукції.
Виробничі звіти та табелювання працівників,проведення інструктажів з охорони праці.Технологія виготовлення масла,спереду,паст,молока, кефіру,йогурта,сметани,сулугуні , бринзи та сиру кисломолочного.Технологічна та нормативна документація.Розрахунки норм та витрат на виготовлення продукції.Впровадження системи безпечності харчових продуктів НАССР на виробництві.Контролювання залишків продукції на складі,виконання замовлень на продукцію.Планування виробництва продукції.Контроль за залишками допоміжних та пакувальних матеріалів для виробництва продукції та їх замовлення.Організація роботи працівників по цехам на всіх виробничих процесах.Контроль за санітарним станом цехів.

Начальник приймально-апаратного та цільномолочного цеха

з 12.2013 по 02.2017 (3 роки 2 місяці)
Деражнянський молочний завод, Деражня (молочна продукція)

Організація роботи цехів.Технологія виготовлення кисломолочних продуктів-сметани,кефіру,йогурта,закваски,молока,казеїну,морозива. .Контроль за вхідною сировиною. Облік та розподілення сировини по цехам.Виробничі та матеріальні звіти.Впровадження системи безпечності харчових продуктів НАССР на виробництві та ведення простежуваності.Контроль за виготовленням якісної продукції.Замовлення та облік допоміжних матеріалів та пакувальних матеріалів для виробництва.Впровадження нових видів продукції на виробництві та дизайну для пакування . Табелювання та нарахування заробітної плати,проведення інструктажів з охорони праці для працівників .Розробка інструктажів з охорони праці та посадових інструкцій для працівників.Розрахунки норм та витрат на всі види молочної продукції.Нормативно-технологічна документація.Контроль за залишками продукції на складі та виконання замовлень на продукцію.Організація роботи працівників на всіх виробничих процесах,забезпечення безперебійної роботи обладнання.Контроль за санітарним станом цехів та обладнання.

Майстер цеху незбираного молока.Старший майстер.Начальник апаратного цеха

з 02.2007 по 11.2013 (6 років 9 місяців)
Хмельницька маслосирбаза, Хмельницький (молочна продукція)

4 роки майстер цільномолочного цеха.1 рік старший майстерні цеха незбираного молока.2 місяці працював майстром-бухгалтером по виробництву цеху незбираного молока.1рік начальник апаратного цеха.Технологія виготовлення - молока,кефіру,йогурта,ряжанки,сметани,закваски,сиру кисломолочного,бринзи,адигейського сиру,сулугуні,моцарелли,чеддера,рокфору,творожних сирків та десерту,морозива.Облік та розподілення сировини.Місячні виробничі та матеріальні звіти.Організація роботи цехів та працівників на всіх виробничих процесах.Контроль за виготовленням якісної продукції.Проведення інструктажів з охорони праці для працівників,табелювання та нарахування заробітної плати.Контроль за залишками продукції на складі,виконання заявок,планування виробництва продукції.Контроль за залишками допоміжних та пакувальних матеріалів для виробництва та їх замовлення.Контроль за санітарним станом цехів та обладнання.

Майстер приймально-апаратного та казеїнового цеха

з 03.2006 по 09.2006 (6 місяців)
Красилівський молочний завод, Красилів (молочна продукція)

Контроль та облік вхідної сировини,розприділення по цехам.Технологія виготовлення казеїну.Організація роботи цехів та контроль за виробництвом продукції.Виробничі звіти.

Ветеринарний лікар

з 07.2001 по 05.2002 (10 місяців)
СГК "Бужок", Красилівский район (Сільське господарство, агробізнес)

Освіта

ПДАТУ Кам'янець-Подільський Аграрно-технічний університет

Біотехнологічний (технологія виготовлення та переробки продукції тваринництва), Кам'янець-Подільський
Вища, з 2001 по 2007 (5 років 9 місяців)

Інженер-технолог

Додаткова освіта та сертифікати

Новоселицьке училище № 41 ветфельдшер

1

ТОВ "Хмельницький центр сертифiкацii та метрологii". Сертифiкат ДСТУ ISO 22000:2007 "Системи управлiння безпечнiстю харчових пр

2014

Навчальний центр "Сертифікант" Внутрішній аудит та оцінка системи менеджменту ДСТУ ISO 22000:2007 та ISO 19011:2018

2019

Знання і навички

MS Excel MS Word Тренінги і семінари Даніско та Хансен Сертифiкат ДСТУ ISO 22000:2007 Сертифiкат ДСТУ ISO 22000:2007 та ISO 19011:2018

Знання мов

  • Французька — середній
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

Комунікабельність,дипломатичність в відносинах,відповідальність,цілеспрямованість,самовіддача,аналітичні здібності,вміння працювати у команді і організовувати роботу,стресостійкість,здатність до навчання.Нагороджений грамотою Хмельницької обласної ради за багаторічну сумлінну працю,високий професіоналізм,вагомий внесок у розвиток виробництва,розширення асортименту продукції,насичення нею ринку регіону.Нагороджений почесною грамотою Національною Асоціацією Молочників України "Укрмолпром" за високий професіоналізм,вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку підприємства,сумлінну працю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: