Резюме від 13 січня 2017

Володимир

Науковий співробітник, журналіст, аналітик, екскурсовод, архівіст, 7 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший науковий співробітник

з 07.2007 по 12.2016 (9 років 5 місяців)
Національний музей історії України у Другій світовій війні, Київ (Культура, освіта, туризм)

Створення, редагування, заповнення баз даних (Access,NextGIS,КАМИС). Конвертація даних різних типів та інтеграція їх в необхідні середовища. Аналіз даних для різних цілей. Приймав участь у створенні баз даних, пов'язаних з історією України. Відповідальний за проект створення комплексної системи відображення адміністративно-територіального устрою України в період ІІ СВ та на сучасному етапі.

Проведення екскурсій, консультацій, навчальних семінарів та занять для різних категорій населення. Загалом провів кілька тисяч екскурсій для різних груп населення. Спілкувався із сотнями різних людей і (незважаючи на специфічність теми) жодного разу не мав скарг чи конфліктів.

Написання текстів для періодичних та спеціалізованих видань. Автор більш ніж 15 надрукованих статей. Є досвід роботи майже в усіх архівах ,що знаходяться в Києві. Працював з документами широкого спектру даних (історичними, адміністративними ,юридичними, економічними та ін.).

Управління внутрішнім архівом. Протягом останніх 3 років був єдиним відповідальним за збереження, упорядкування, систематизацію, оцифровку, наповнення архіву з більш ніж 60 тис. одиниць.

Підготовка виставок та презентацій, підбір матеріалів, оцифровка, перевірка коректності даних.

Фотографування експонатів та подій. Мої фото використовувалися на старій версії сайту музею (наразі недоступна).

Встановлення доль людей в період ІІ світової війни за запитами рідних та органів влади.

Вчитель історії та правознавства

з 09.2004 по 06.2007 (2 роки 9 місяців)
Школа №163, Київ (Освіта, наука)

Викладання повного спектру суспільно-гуманітарних дисциплін. Підготовка учнів старших класів до участі в спеціалізованих олімпіадах, конкурсах та до складання випускних та вступних іспитів. Учні неодноразово були призерами районних та міських олімпіад.

Вчитель історії

з 09.2003 по 06.2004 (9 місяців)
Гімназіями №153, Київ (Освіта, наука)

Викладання історії учнями 6-7 класів

Освіта

НПУ ім. Драгоманова

Історичний факультет. Історія та правознавство, Київ
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Факультет закінчив із дипломом з відзнакою. Магістр історії. Викладач історії та вчитель правознавства.

Додаткова освіта та сертифікати

Курси користувачів Access

2013, 2 місяці

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Office Adobe Photoshop MS Access Графічні редактори Комунікабельність Веб-браузери OpenOffice LibreOffice Побудова графіків Mapinfo Імпортні операції Експортні операції Зведені таблиці Вміння навчати Вміння вчитися Робота з БД та Excel Робота з картографічною інформацією

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Я відповідальний, пунктуальний (за 10 років запізнився на роботу може 3-4 рази, та й то з поважних причин), здоровий (за тих же 10 років був на лікарняному 2 дні) чоловік, що вирішив змінити роботу.
Не палю і не вживаю алкоголь, бо в мене і так вистачає занять. Я відкритий до навчання в будь якому напрямку і буду радий, якщо це принесе користь.
Захоплююся фотографією, але зробити її своєю основною професією не наважуюся. Хоча якщо комусь потрібен помічник фотографа з власною (хоч і не дуже різноманітною) фототехнікою (Pentax) - від співпраці не відмовлюся. Або може комусь треба фотограф без претензії на професійність.
Також люблю спорт. Активно (за можливістю) займаюся пауерліфтингом, сноубордом, катаюся на велосипеді (в різних варіаціях, як наслідок в мене повна хата велосипедів:),бігаю, плаваю і т.д. Непогано знаюся на спортивному екіпіруванні. Тому якщо у Вас є робота, що повязана зі спортом або товарами для заняття ним - теж з радістю прийму пропозицію.
Також мені подобаються подорожі. Встиг об'їздити всю Україну. Бував за кордоном. Знаюся на туристичних особливостях різних регіонів. Ну і за специфікою минулої роботи непогано знаю туристичний Київ. Тому до пропозицій роботи у сфері туризму теж ставлюся надзвичайно позитивно.
Володіння мовами:
українська, російська - вільно.
англійська - нормально розумію, але через брак досвіду останнім часом розмовляю посередньо.
німецька - початковий рівень (стикався по роботі)
робив адаптовані (не дослівні) переклади текстів з польської, чеської, словацької, білоруської мов за допомогою електронних перекладачів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: