Резюме від 8 квітня 2017

Наталия

Бухгалтер, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Куп'янськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

З 08.11.2016 по 22.12.2016 : товариство з обмеженою відповідальністю «Юніверсал Фіш Компані», на посаду бухгалтера.

З 05.08.2015р по 02.11.2016: публічне акціонерне товариство «Державний ощадний банк України» ТВБВ №10020/0536, посада- старший контролер-касир ТВБВ №10020/0538.

19.11.2011 р. по 04.08.2015 р. : публічне акціонерне товариство “Державний ощадний банк України” ТВБВ № 10020/0536, посада – заступник начальника відділу бухгалтерського обліку, звітності та контролю.
Основні забов”язання: здійснення обробки первинних документів та щоденної звітності по підзвітним філіям; забезпечення своєчасного, повного та достовірного відображення в бухгалтерському обліку операцій, що здійснюються підзвітними ТВБВ; здійснення контролю правильності оформлення первинних документів за операціями купівлі - продажу іноземних валют, банківських металів, дорожніх чеків, іменних чеків, банкнот прийнятих на інкассо та операцій по системах термінових переказів в національній та іноземній валюті по підпорядкованих ТВБВ; здійснення контролю за своєчасністю оприбуткування підпорядкованими ТВБВ цінностей та бланків суворого обліку і відображення їх в обліку.

2007 р. по 18.11.2011 р.: публічне акціонерне товариство “Державний ощадний банк України” філія Куп”янське відділення № 939, посада–заступник головного бухгалтера відділу бухгалтерського обліку, звітності та контролю.
Основні забов”язання: здійснення обробки первинних документів та щоденної звітності по підзвітним філіям; забезпечення своєчасного, повного та достовірного відображення в бухгалтерському обліку операцій, що здійснюються підзвітними ТВБВ; здійснення контролю правильності оформлення первинних документів за операціями купівлі - продажу іноземних валют, банківських металів, дорожніх чеків, іменних чеків, банкнот прийнятих на інкассо та операцій по системах термінових переказів в національній та іноземній валюті по підпорядкованих ТВБВ; здійснення контролю за своєчасністю оприбуткування підпорядкованими ТВБВ цінностей та бланків суворого обліку і відображення їх в обліку; забезпечення контролю за систематичним відображенням усіх операцій у регістрах бухгалтерського обліку.
2001 р. по 2007 р.: відкрите акціонерне товариство “Державний ощадний банк України” філія Куп”янське відділення № 939, посада – старший контролер – касир ТВБВ № 939/055
Основні забов”язання: здійснення своєчасного, якісного проведення та облік визначених банківських операцій; здійснення заходів щодо виконання встановлених філією – відділенням планів та завдань; виконання операції з приймання платежів, визначення справжності та платіжоспроможності, перерахування, обліку, сортування, зберігання, видачі готівки, цінностей та цінних бланків згідно з нормативно-методичними документами; дотримання встановлених лімітів залишків готівкових коштів в національній та іноземній валюті; здійснення операцій по вкладам операціям фізичних осіб в національній та іноземній валюті; здійснення оформлення переказів в національній та іноземній валюті, операції з цінними паперами; здійснення операції з використанням платіжних карток МПС на РОС-терміналі; здійснення операцій з купівлі - продажу іноземної валюти та банківських металів; забезпечення правильне збереження документів, бланків суворої звітності, печаток і штампів, пломбірів та порядок їх використання; здійснення операцій клієнтів та надає повідомлення відповідальному працівнику з фінансового моніторингу про операції, що підлягають фінансовому моніторингу або можуть бути пов’язані з легалізацією кримінальних доходів/фінансуванням тероризму; здійснення ідентифікацію та вивчення клієнтів під час здійснення ними операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, а також під час встановлення з ними договірних відносин, відкриття рахунків та проведення клієнтом фінансової операції з готівкою без відкриття рахунку, відповідно до вимог чинного законодавства та Програми ідентифікації та вивчення клієнтів.

1998 р. по 2001 р.: ПП Крок “Аптека” посада - касир
Основні забов”язання: ведення та контроль прибуткових та видаткових ордерів та касової книги, здача торгової виручки у банк

1997 р. по 1998 р.: ПП Друкар посада – комірник канцтоварів
Основні забов”язання: ведення прибутково – видаткових облікових карток.

Додаткові навички:Володіння бухгалтерською програмою “АВС “Скарб””, “АБС “Барс – millennium”, пакетом Microsoft Office,Медок,1 С предприятие 8.2.

Особисті якості: працьовита, відповідальна, організована, акуратна, комунікабельна, цілеспрямована, пунктуальна.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: