Резюме від 30 квітня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/377873

Керівник структурного підрозділу, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер

з 06.2017 по нині (6 років 11 місяців)
IT

Керівництво IT-напрямком будівельного підприємства. Відновлення інфраструктури підприємства після вірусної атаки Petya.A, організація заходів запобігання вірусним атак, створення системи резервного копіювання, керування системою відео-нагляду, організація регламентного обслуговування ІТ-інфраструктури, робота з підрядниками за напрямком, SLA підтримка користувачів.
ІТ-аудит промислових підприємств, створення плану розвитку ІТ інфраструктури відповідно корпоративних стандартів.
В якості менеджера проектів, успішно реалізовані проекти:
•Міграція промислових підприємств з наземної інфраструктури до інфраструктури MS Azure. Інтеграція на підприємствах М365, McAfee Mvision Cloud. Впровадження SLA підтримки користувачів.
•Модернізація СКС підприємств, створення системи відеоспостереження та системи контролю доступу. Інтеграція системи авто-ваги, та пристроїв РРО.
Активна участь в інтеграції М365 на підприємствах, адміністрування AD, AAD, SLA підтримка, робота з підрядниками, закупівля ІТ систем та технічних засобів, супровід користувачів та консультування ІТ-фахівців підприємств, адміністрування МS Teams, участь у проекті переходу з терміналів RDS до AVD, керування робочими групами у проектах за напрямками.

Керивник відділу, Заступник голови тендерного комітету

з 07.2003 по 06.2017 (13 років 11 місяців)
ДП ДПІ "Кривбаспроект", Кривий Ріг (Гірнича промисловість)

Керівництво IT-напрямком підприємства, планування роботи відділу, укладання договорів із підрядними організаціями, аналіз стану IT-обладнання підприємства, підготовка аналітичної записки за підсумками звітного періоду про використання інвестованих в IT-сферу підприємства коштів, організація та впровадження спільної мережі підприємства, налаштування та управління керованих комутаторів, організація 802.1Q VLAN на керованих комутаторах з підтримкою L2, супровід серверів (ОС Windows Server, Linux), адміністрування та супровід домену на 380 користувачів (Windows Server) адміністрування та налаштування проксі-сервера, поштового серверу, DHCP; налаштування та керування Symantec Endpoint Protection в межах підприємства; налаштування, супровід та навчання співробітників спеціалізованого програмного забезпечення (CAD-програми; BIM-системи; векторні, графічні та гібридні редактори; офісні програми); встановлення, супровід, розробка регламенту обслуговування спеціалізованого обладнання та поточний ремонт (таких фірм як Epson, Gestetner, Ricoh, Contex), вибір оптимальних витратних матеріалів. Складання річного плану закупівель в межах підприємства, формування тендерної документації та проведення тендерів відповідно чинного законодавства України.

Освіта

ХНУРЕ

Гнучкі комп'ютеризовані системи та робототехніка, Харків
Вища, з 2003 по 2006 (3 роки)

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: