Резюме від 25 лютого 2017

Наталія

Юрист, помічник юриста, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

помічник судді

з 12.2001 по 12.2016 (15 років)
Новокаховський міський суд Херсонської області, Нова Каховка (Машинобудування)

Здійснення підбору актів законодавства та матеріалів судової практики, які необхідні для розгляду конкретної судової справи; підготовка проектів запитів, листів, інших матеріалів, пов'язаних із розглядом конкретної справи, проектів судових рішень, інших процесуальних документів, які приймаються суддею або під головуванням судді, виконавчих документів; оформлення копій судових рішень для направлення сторонам у справі та іншим особам, які беруть участь у справі відповідно до вимог процесуального законодавства; вивчення та узагальнення практики розгляду справ і застосування законодавства та інше відповідно до посадової інструкції помічника судді місцевого загального суду.

Освіта

Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

Правознавство, Нова Каховка
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Досвід роботи 15 років, впевнено користуюсь ПК, вільно володію українською та російською мовами, відповідальна, уважна, комунікабельна та пунктуальна, легко навчаюсь новому.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: