Резюме від 30 січня 2017 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3795937

Перекладач англійської

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

перекладач

з 01.2002 по 12.2016 (14 років 11 місяців)
Бюро перекладів, Київ (переклади, засвідчення)

Відповідні обов'язки

Освіта

КФОЕІЗ

Автоматичний електрозв'язок, Київ
Вища, з 1987 по 2002 (14 років 9 місяців)

-

Знання і навички

Водійські права кат. B Маю навички екстремального водіння.

Додаткова інформація

•досвід спілкування з іноземцями, а також ведення ділової кореспонденції;
•особисті документи, заяви про дозвіл на виїзд, довідки з банку, роботи, довідки про доходи, свідоцтва про право власності, свідоцтва про народження, свідоцтва про смерть, свідоцтва про зміну прізвища, імені, свідоцтва про розлучення, свідоцтва про шлюб, довідки про сімейний стан, виписка з трудової книжки і т.п.)
•юридична(довіреність, дозволи, ліцензії, договори, статути підприємств, сертифікати, протоколи, юридична документація)
•фінансово-економічна тематика (банківські документи, бухгалтерська документація, договори, інвойси (рахунки-фактури), виписки, фінансові звіти, документація при експортно-імпортних операціях.)
•технічна тематика (інструкції, експлуатаційна, ремонтна документація, технічні розробки і проекти, каталоги обладнання)
•медична тематика (інструкції для медичного обладнання, сертифікати на лікарські препарати, рецепти, довідки, виписки, інструкції до медичних препаратів, медичні статті і ін.)
•наукова тематика (курсові, наукова документація, наукові статті і ін.)
•інші тематики (телекомунікації, фізика, переклад текстів релігійного напрямку, особиста кореспонденція, рекламні матеріали і т.п.)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: