Резюме від 24 лютого 2018

Тетяна

Няня (з проживанням, вахта), 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Тараща
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вихователь дітей дошкільного віку

з 08.1986 по 03.2015 (28 років 7 місяців)
Дошкільний заклад "Дзвіночок", м.Тараща Киівська область (Дитячий садок. Виховання та розвиток дітей різного віку)

Навчання,виховання,розвиток дітей дошкільного віку,концептуальні підходи,сучасні методи і прийоми,зміст і засоби,форми організаціі роботи з дітьми за розділами програми"Дитина".Самообслуговування дитини,виховання порядності та взаємоповаги до дорослих та однолітків.

Освіта

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди

Вихователь дітей дошкільного віку,організатор дошкільного виховання,викладач психолого-педагогічних і методичних дисциплін у ВНЗ 1-2 рівнів акредитацій, Переяслав-Хмельницький
Вища, з 2002 по 2004 (2 роки)

У 2003 році закінчила Богуславський педагогічний коледж ім.І.Н.-Левицького і отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки"Педагогічна освіта" та здобула кваліфікацію бакалавра,вихователя дітей дошкільного віку. Закінчила в 2004 році Богуславський навч.-консультаційний центр Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім.Григорія Сковороди і отримала повну вищу освіту за спец."Дошкільне виховання" та здобула кваліфікацію вихователя дітей дошкільного віку,організатора дошкільного виховання, викладача психолого-педагогічних і методичних дисциплін у ВНЗ 1-2 рівнів акредитаціі.

Додаткова інформація

Украіінка,заміжня,50 років,маю двох дорослих заміжних доньок (28 і 24 років),за плечима 29 років педагогічного стажу на одному робочому місці.Спокійна, урівноважена,добра, порядна,без шкідливих звичок.Люблю скрізь порядок,щоб речі мали своіі місця.А ЩЕ Я МАЮ ВЕЛИКЕ ДОБРЕ СЕРЦЕ ДО ДІТЕЙ-ЦЕ ЗМІСТ МОГО ВСЬОГО ЖИТТЯ! Працювала в сім"ях,є рекомендацііі.Розгляну пропозицііі роботи няні вахтою з проживанням в Києві. Є Свіжопройдений медогляд.Шукаю сім"ю яка б стала мені ще однією родиною.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: