Резюме від 17 квітня 2017

Артем

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 02.2006 по 11.2016 (10 років 9 місяців)
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ДОБРА ВОДА”, Зборов (виробництво безалкогольних напоїв)

2006—2016 р. — ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ДОБРА ВОДА” (с. Млинівці, Зборівський район, Тернопільська область), що виробляло та збувало мінеральні, питні, солодкі та соковмісні напої, єдиний юрист на підприємстві, - 10 років на посаді юриста, а також в тому числі - 2 роки перебував на посаді ревізора компанії за рішенням загальних зборів акціонерів товариства.

Освіта

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Юридичний, Київ
Вища, з 2006 по 2009 (3 роки 2 місяці)

Додаткова інформація

Резюме
Вул. генерала Тарнавського 4, кв. 59, моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м. Тернопіль, 46024 [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Анкудович Артем Феліксович

Мета: Працевлаштування на посаді по спеціальності «Правознавство» з повною зайнятістю, з умовою професійного вдосконалення і росту.
Особисті дані: Українець; 1983 року народження; неодружений; володію іноземними мовами (англійською та російською), комп’ютерами різних видів та офісним обладнанням (в тому числі всіма поширеними програмами для споживачів приватних осіб та виробничим програмним забезпеченням, - 1С Підприємство, 1С Бухгалтерія тощо), люблю займатись спортом як в різних індивідуальних видах, так і в командних, тощо.
Освіта: 2000—2004 р. — навчання на денній формі Юридичного інституту Тернопільської академії народного господарства (здобув диплом бакалавра з відзнакою);
2004—2005 р. — навчання на денній формі Юридичного інституту Тернопільської академії народного господарства (здобув диплом спеціаліста з відзнакою);
2006—2009 р. — навчання на заочній формі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана (здобув диплом магістра).
Практичний досвід: 2004—2005 р. — Товариство з обмеженою відповідальністю “Конто” (м. Тернопіль), що надавало бухгалтерські та аудиторські послуги, єдиний юрисконсульт на підприємстві, в тому числі безпосередній юридичний супровід процедур санації та банкрутства підприємств - 1,5 роки на посаді;
2006—2016 р. — ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ДОБРА ВОДА” (с. Млинівці, Зборівський район, Тернопільська область), що виробляло та збувало мінеральні, питні, солодкі та соковмісні напої, єдиний юрист на підприємстві, - 10 років на посаді юриста, а також в тому числі - 2 роки перебував на посаді ревізора компанії за рішенням загальних зборів акціонерів товариства;
2015—2016 р. — Служба у Збройних силах України у зв’язку із призовом на шосту хвилю мобілізації в Україні в 2015 р., в тому числі сім місяців безпосередньої служби в зоні АТО.



«18» квітня 2017 р.
Анкудович А. Ф.

Схожі кандидати

Юрист, помічник юриста
8000 грн, Тернопіль, Івано-Франківськ, Київ

Юрист
Тернопіль

Юрист
Тернопіль, Івано-Франківськ , ще 4 міста

Молодший юрист
Тернопіль

Начальник, юрист
Тернопіль, Житомир , ще 8 міст

Помічник юриста, діловод, секретар
Тернопіль

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: