Резюме від 16 березня 2017

Анастасія

Історик-архівіст, 1 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець

з 09.2015 по 08.2016 (11 місяців)
Кафе "Львівська майстерня шоколаду", Винница (Реалізація шоколадних виробів ручної роботи)

Обслуговування клієнтів, розрахункові операції з касовим апаратом, надання рекомендацій, супровід іноземних гостей, прийом та розкладка товару на вітрині.

Освіта

Донецький національний університет імені Василя Стуса

Історичний, магістр історії, 2010 - 2014 рр. - Донецьк; 2014 - 2015 - Вінниця.
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Донецький нацональний університет, архівна практика

2013, 4 тижні

Знання і навички

Пользователь ПК MS Office Email Деловая переписка Работа с большим объемом информации Google Работа с текстом, его анализ, обработка и интерпретация Проведение и участие в дискуссиях Работа с различного рода источниками Написание научно значимых работ по истории Навыки работы с широкой аудиторией Навык публичных выступлений Навык оформления сопровождающих документов Навык написания и проведения экскурсий Пошукові системи Ведення соціальних мереж Робота з великою кількістю даних Робота з науково - довідковим апаратом фондів архіву Складання бібліографічного списку та опису Написання наукових робіт і супроводжувальних документів Пошукова робота в архіві і фондах бібліотеки Роботи з розпізнавання тексту та його подальшої підготовки Навыки коммуникации Написание текстов, статей Обработка и интерпретация текстовой информации

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості: пунктуальна, працелюбна, принципова, з активною життєвою позицією, прагну до самовдосконалення та самореалізації. Ціную творчу інтелектуальну працю. Дуже хочу працювати за своєю спеціальністю. Готова навчатися, підвищувати кваліфікацію та набиратися досвіду.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: