Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Ольга

Митний брокер, декларант, логіст, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Митний брокер

з 08.2016 по нині (7 років 8 місяців)
ТОВ "", Київ,Миколаїв, Ізмаїл (Транспорт, логістика)

Підготовка документів для митного оформлення ( контракт і додаткові угоди, складання інвойсів і декларацій-інвойсів, сертифікатів ЄВРО1, пакувальних листів, вибір оптимальної схеми доставки вантажу, отримання дозвільних документів на товари і тару, взаємодія з держпродспоживслужбою:-фітосанітарна , -ветеринарна), проведення митного оформлення при морських, автомобільних, залізничних та авіаперевезеннях. Активна комунікація з клієнтами, логістами при транспортуванні вантажу, пунктуальність, складання звітів за формами, наданими клієнтами, впевнене володіння програмами MDOffice/ QDPro, 1С, Microsoft Office (Adobe Photoshop, Adobe Acrobat, Excel, Word тощо), англійський - листування.

Митний декларант

з 08.2015 по 08.2016 (1 рік)
ТОВ"", Київ (послуги в митному оформленні)

Консультації клієнтів щодо митного оформлення: складання контрактів, інвойсів, пакувальних листів, довідок, технічної документації, сертифікатів ЄВРО-1 та інших документів, необхідних для митного оформлення; визначення кодів товарів за УКТЗЕД; оформлення всіх типів дозвільних документів на будь-які види товарів та тару до прибуття вантажу; оформлення багатотоварних декларацій; електронне декларування товарів у різних митних режимах та у пунктах пропуску вантажів; вирішення спірних ситуацій під час оформлення; контроль етапів оформлення вантажів; складання звітів за формами, наданими клієнтами.

Митний брокер

з 04.2014 по 08.2015 (1 рік 4 місяці)
ПП, Миколаїв (послуги митного брокера)

Акредитація та переакредитація суб'єктів ЗЕД у митниці.
Консультації та оформлення експортно-імпортних угод (складання контрактів, підготовка інвойсів, пакувальних листів, документів, необхідних для митного оформлення). Вибір оптимальної схеми доставки вантажу для мінімізації витрат на перевезення. Визначення кодів товарів за УКТЗЕД. Надання інформації тарифного та нетарифного регулювання та оформлення всіх типів дозвільних документів на будь-які види товарів та тару до прибуття вантажу. Оформлення багатотоварних декларацій. Набір та оформлення декларацій в електронному вигляді, підготовка звітності про виконану роботу.

Митний брокер

з 10.2012 по 03.2014 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "ГРІНТЕК ЕНЕРЖИ",м.Київ, Миколаїв (брокерські послуги)

Митне оформлення декларацій в електронному вигляді, перевірка та підготовка повного пакета для проведення оформлення (перевірка договорів ЗЕД та на транспортне обслуговування, укладання внутрішніх договорів на надання послуг терміналами, дозвільними органами), отримання дозвільних документів на товари, тару після прибуття вантажу. Підготовка документації для відкриття СТЗ (закритого типу) з тимчасовим місцем прибуття автомобільного транспорту в одержувача товару. Оформлення вантажів "З коліс" або розміщення товарів на СВХ, складання звітів щодо руху товарів на складі та оформлених товарів.

Декларант

з 02.2012 по 09.2012 (7 місяців)
ТОВ фірма "Днепрокор"/ТОВ "Юнітон", Запоріжжя (торгівля: садова техніка, та городній інвентар/ метал прокат)

Оформлення багатотоварних декларацій у режимі імпорт з "колес", опрацювання кодів товарів для отримання нетарифного дозволу: садова техніка (подарунки від виробників): косарки, мінітрактори, пилососи, культиватори та їх запасні частини, обладнання для поливу в т.ч. "розумний сад" для дизайнерських рішень: шланги, системи електронного поливу, різні насоси для обприскування, аксесуари - окуляри, рукавички, костюми. / Оформлення в режимі ІМ продукції металургії: чорний металопрокат.

Митний брокер

з 01.2009 по 02.2012 (3 роки 1 місяць)
ФОП Горубін С.А., Миколаїв (Логістика, склад, ВЕД)

Наявність свідоцтва митного брокера 2009 р. Підбір кодів з УКТЗЕД, розрахунок платежів для розмитнення з урахуванням умов постачання Інкотермс 2010. Досвід роботи з різними групами товарів з УКТЗЕД. Підготовка дозвільних документів для митного очищення вантажу у режимі - експорт, імпорт, транзит, тимчасове ввезення, переробка. Веде оформлення документів у митниці до випуску вантажу. Робота із митними органами. Великий досвід забезпечення раціонального митного декларування. Зберігання та модифікація даних для вдосконалення програми очищення митних вантажів, мит у взаємозв'язку із центральним офісом. Складання щотижневої та щомісячної звітності, подання необхідної документації. Досвід вирішення та усунення можливих складних ситуацій при оформленні вантажів.

Декларант

з 05.2008 по 05.2009 (1 рік)
ТОВ "Никтехлизинг", Миколаїв (Логістика, склад, ВЕД)

Оформлення документів по угоді: контракт ЗЕД, договори на транспортування від місця продажу до місця митного оформлення, інвойси, пакувальні листи, договори з митними терміналами, договори на надання брокерських послуг, отримання повного не тарифного дозволу - сертифікати відповідності, перевірка сертифікатів походження, оформлення в режимах ІМ, ЕК, тимчасове ввезення.

Освіта

Запорізький машинобудівний інститут ім. В.Я. Чубаря

Факультет - Електротехнічний (денна форма); Кваліфікація: інженер-електромеханік, Запоріжжя
Вища, з 1984 по 1989 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

УКК ТСО Запоріжбуд, курси бухгалтерів -економістів

1993 г.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Adobe Photoshop MD Office QD Professional Adobe Acrobat Reader Adobe

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: